Skønt at han lytter

En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
I går blev jeg mindet om, hvorfor vi stadig er sammen og faktisk har det godt, trods nogle lidt dramatiske skænderier en gang imellem. Han lytter til hvad jeg siger, og det har han bevist gang på gang.
Han er godt nok ikke så modtagelig midt i skænderiet og indrømmer sjældent, at han kunne have taget fejl, men til gengæld viser han det bagefter, og det er nu en del bedre end tomme undskyldninger.

I går ringede han hjem fra arbejde og spurgte først hvordan jeg havde det, og sagde at han var glad for, at jeg havde det bedre med kvalmen. Så spurgte han på en meget pæn måde, om jeg ville gøre ham en tjeneste OG huskede at sige pænt tak, da jeg havde gjort det. Det viser bare, som han også selv siger, at han tænker meget over tingene, og prøver at gøre tingene bedre.

Vi har fået snakket om det økonomiske, og min mor har endda tilbudt at støtte os i de måneder, hvor det bliver rigtig svært, og så skal vi i gang med at sælge lejligheden. Det bliver spændende at se, hvor hurtigt/langsomt det går, og det ville være perfekt, hvis vi kunne finde en købe til 1.maj, men det kommer an på rigtig mange ting.

Efter nogle dumme dage med meget kvalme og træthed, er det begyndt at gå bedre igen, og det eneste jeg har gjort, er at lade være med at spise/drikke mælkeprodukter om morgenen, for det kan 'tudse' godt nok ikke lide..
Så nu skal der planlægges "Mystery Dinner" en middag for 10 med et mordmysterie, der skal løses undervejs - det er sååå sjovt, og det bliver det her også.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skønt at han lytter er publiceret 08/10-2010 10:42 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.