Ikk' så ringe, faktisk!

Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 25 dage siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 18 dage siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Det er en skøn, solrig lørdag formiddag.

Lige om lidt bliver jeg fragtet ud til hestene og nogle timer senere tager jeg turen tilbage igen, på cykel.

Har lige siddet og læst lektier. Ernæring om vandopløselige vitaminer. Indtil nu har jeg gnavet mig gennem 14 tætskrevne sider om vitamin C. Jeg ved ALT om vitamin C nu, lige indtil det er glemt igen.

Der var en lille kontrovers igår, på rideskolen. En mor brokkede sig over at hendes søn fik en forkert hest. Sønnen kan ingenting, men får følelsen når han får lov at ride de nemme heste. Den her giver sig bare ikke så let, og så er hesten jo dum!

En time efter red jeg den hest han gerne vil ride. Det gik nogenlunde. Man skal klemme sammen om bamse som var benene en skrue-stik, før den slapper af og bliver til en gummibold. Det er helt absurd hårdt. Og det lykkedes kun for mig i ti minutter. Forældrene ved ingenting, så de kan ikke se det.


- - - - -

Lørdag red jeg selv hesten fra fredag. Jeg tror ikke den kan gå til biddet, af anatomiske grunde - den er ikke bygget til det der dressur-pjat, og så er der heller ingen grund til at tvinge den til at bøje nakken. Og hvorfor også det, når skulderen fint følger hjælperne og det ihærdigt prøver at gøre hvad den bliver bedt om, så godt som muligt.. Vi fik lavet sidebevægelser både til den ene og til den anden side, galopperet i små, fuldt kontrollerede volter og lavet nogle vældig fine overgange.. Den er slet ikke så ringe endda, altså.. Man skal bare lige vide hvordan man får kvaliteterne frem i den.. Og den kode fik jeg så lidt løst i lørdags..

Jeg red desuden en spansk hest de har derude.. Den kan virkelig bevæge sig fint, bære sig selv og være super følsom - men det kræver sin rytter at få den til det.. Blød, blød, BLØD hånd og helt særlige ben har jeg fundet ud af - men nøej en tur jeg fik.. Sidst lykkedes det kun i ti minutter - i går lykkedes det hele allerede fra skridten - han slap allerede inden jeg havde taget tøjlen.. Det var fantastisk.. Det føltes virkelig som om noget meget større gav mening lige der.. Hende, den tidligere landsholdsrytter kom forbi, og jeg fik ros.. Rigtig meget ros, så det var næsten helt til at blive flov over.. Men jeg kan slet ikke skjule hvor glad jeg var.. For det jeg er ved at have fat i efterhånden, må være følingen med det.. Lige præcis hvor meget hver hest skal have af hver.. Jeg nåede aldrig min turbo-araber, fordi jeg lige skulle redde en stakkels pige der var skvattet af en hest hun aldrig skulle have været op på.. Hun var med en veninde ude og ride og var blevet smidt op på dennes gamle pony - som så lige har stået på fuldkommen boksro i tre uger pga et lignende stunt som den så valgte at efterligne i går.. Og så sætter man en 100 % uerfaren, skrup ringe rytter op og forventer at det sagtens går.. Jeg kunne da bare tage mig af den hersens stakkels pige, for veninden skulle jo ride sin egen hest!! Nøej manner!!

Jeg skulle have været derud i dag også, men det er ikke blevet til noget.. Jeg blev kaldt på arbejde hos GC, fordi hjælperen i dag er blevet syg.. Men det er HELT ok med mig - sådan en søndag siger man ikke nej til, med mindre altså, at man er VIRKELIG skruppel dum!

..Og hemmeligt så sidder jeg jo og overvejer, om jeg ikke liiiiige kunne nå en lille tur tirsdag, og måske en mere onsdag, inden jeg kommer torsdag igen.. Bare du ved, EN tur.. Nu hvor jeg har fået lov til at ride så meget jeg gerne - bare jeg lover at ride den hersens skovhest..

Skolen er også lige blevet meget mere overskuelig, fordi jeg har fået et overblik over samtlige lektier - i opdateret form, og jeg kan konstatere, at JA, jeg HAR travlt, men ikke uoverkommeligt travlt, hvis bare jeg ellers får brugt min tid fornuftigt.. Fik endelig læst lidt i toget frem og tilbage fra rengøring i morges - det gav alligevel fire siders læst videnskabelig artikel, som jeg ikke skal bekymre mig op til når jeg nu læser videre næste gang.. Bonus!! Fik læst temmelig mange sider i går om ernæring og vitamin B1 (så nu ved jeg også ALT om det!) - der mangler stadig meget - men det er til at nå, det hele! Heldigvis :-)

Godt humør..

Nu skal det bare holde...!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ikk' så ringe, faktisk! er publiceret 09/10-2010 10:49 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.