13 år siden

Omrokering.

Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Fra og med i morgen, bliver mine arbejdsdage hhv. onsdag, fredag, lørdag og søndag aften/nat. Har arbejdet nat i weekenden pga. at Claus var sød og tage min pålagte vagt i den sydlige del af stor kommunen lørdag.

Har haft på fornemmelsen, at han har været lidt irriteret over at jeg lavede flere penge lørdag og søndag om dagen, end han gjorde om natten. Det har alle dage været sådan, at nat chauffør skulle rede deres indtjening i weekenden, men sådan har det ikke været i længe – hvilket er forståelig frustrerende for dem. Tror ikke at Claus har taget de kommende jule mdr. med i hans betragtninger.

I morgen el. lige om lidt, skal jeg op kl. 04.45. Skal til Zumba kl. 06.15.Har 10 bookninger i denne uge, og har sat mig for, at jeg skal være mere aktiv ved maskinerne, end jeg har været den sidste mdr. Kunne godt tænke mig at tabe 2,6 kg inden d. 21 / 11. Vi skal nemlig til familie tam tam der, og så synes jeg at det kunne være ” fedt ” at kunne sige at jeg har tabt 10 kg. Har regnet mig frem til, at jeg mangler 2,6 kg. eller rettere 520gram om ugen. .Så det er bare op på hesten og komme i gang. Men hvis det ikke lykkes, så er det også okay. Jeg har jo gjort det meget godt indtil nu.

Må hellere finde sengen. Kan jo altid snuppe en lille lur efter træningen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Omrokering. er publiceret 17/10-2010 22:53 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.