Kvalmosellen og kongstanker

Kreativ igen
David Hansen...
2 måneder, 17 dage siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
18 dage siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Turen i kvalmosellen (de dér åndsvage ting, der kører rundt og rundt på legepladsen, hvor man ikke får andet ud af det end kvalme og svimmelhed, og jeg hadede den som barn) er ikke helt slut, men det går bedre med det, og jeg er ikke helt så meget grøntsag, som jeg var for bare en uge siden. Det er rart, for nu har jeg overskud til at få lavet lidt i løbet af dagen, og måske kan jeg få sendt de 2 ansøgninger afsted om ugen, som man rent faktisk skal...

Jeg får hver dag en mail fra Jobindex med mellem 30 og 40 jobs, der skulle passe til min profil, men det hører til sjældenhederne, at der rent faktisk er noget, som jeg synes passer. Jeg har søgt mange steder efterhånden og fået nogle pæne afslag, og har da også være til samtaler, men det er altid lige på falderebet, der er altid lige én, der er det hak bedre en mig..

Ja, og hvad sker der så? Så begynder jeg at få idéer.. Til hvordan jeg kan komme ind i den branche jeg gerne vil, for én af udfordringerne er, at jeg ikke søger samme job, som jeg sidst havde - det ville jo være for nemt ;)
Men jeg har fået en idé til en arrangement, jeg kan få op og stå, og det er det jeg kan, jeg har prøvet det før, så det er 'bare' om at komme i gang. Så nu må vi se om den her holder, eller om det er endnu én, som ikke bliver til noget.
Jeg fortalte om idéen til B, og straks begynder han at se det negative og tale om 'pitfalls' og folk, som ikke vil 'følge reglerne' og om jeg gjorde det for min 'blå øjnes skyld' eller kunne tjene ogle penge på det, og jeg bliver sku skide irreteret over det, også selvom jeg ved det er for at hjælpe - jeg hader bare den negative tilgang, men i stedet kunne han støtte mig, og glæde sig over at jeg er ved at vågne op fra sofaen og gør noget for at komme gang - typisk!

Nå, men idéen er der, den er skrevet ned, så næste 'move' er at sætte en dato og derfra lave en tidsplan og en to-do liste. Jeg tror at det kunne blive en rigtig stor succes, og hvis jeg er dygtig, kan jeg måske tjene lidt penge på det også.. Det ville da være dejligt..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kvalmosellen og kongstanker er publiceret 20/10-2010 09:18 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.