Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Hey dagbog, Jeg var lige nede i byen for at se efter 1 julegave. Jeg kiggede lidt på folk imens jeg cyklede derned. Kom forbi en kvinde der så ret nervøs ud, imens hun hev i sin cigerat. Det er sjovt at se folk, deres udtryk..en ældre dame der var på vej over vejen med en stok..hun nåede ikke mere end 3/4 dele over vejen inden der var rødt for hende...lyskryds er ikke lavet til pensionister med gangbesvær. Har iøvrigt sat scissor sisters over.....lyttede til dem igår også ..sammen med nikolaj og piloterne cd'en..den er lidt støvet på covered..imens jeg brugte min nye nakkemassage apperat med varme og indbyggede højtalere...det var nydelse..

stod længe og kiggede for at finde den perfekte julegave,,,er ret svært..fandt den ikke, men købte noget der i det midste var på dansk..vedkommende er ikke lige så god til det engelske...og well, fik den plumberet så den kan bytttes..,spurgte om de havde "the bucket list" en film jeg godt kunne tænke mig..med Jack, han spiller som altid fantastisk i denne film.

Købte også 6 2 litters colaere sammen med den der nakkemassage apperat..men på vejene hjem ad..faldt de ud af mit bagagebære på cyklen..og så stod jeg pludselig med 6 flasker der ikke længere hang sammen i den plastik indpakning..og den firekandtedte papkasse med apperatet i...jeg havde ingen poser med, eller noget som helst..så nu var gode dyr rådne...men det lykkes mig at sætte 2 af de der 2 litters vand i mine 2 jakkelommer...så var der 4 tilbage og æsken..2 vand og æsken fik jeg sat på mit bagagebære..så var der 2 tilbage..1 under hver arm..også ellers afsted med cyklen...hvor der er vilje er der vej..en tung omgang..men det lykkes.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget På vej i byen er publiceret 13/12-2010 14:33 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.