Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
6 dage siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Synes snart at det er mere reglen end undtagelsen, at jeg får til ravet mig et eller andet til mig i nov./dec. Denne gang er det noget influenza look a like. Det startede i går, og det var kun pga. en vis stædighed, at jeg blev på arbejde. Har så fri i dag, og håber at det kun er en døgnflue. Jeg vil og skal på arbejde i morgen.

Der er røre i andedammen hos chaufførene om natten. Jeg ved ikke hvad det drejer sig om, men så at de holdt faglig møde på en tankstation, på det mest travleste tidspunkt lørdag nat. Jeg blev harm og gal over dette, da det er vi andre skal se på sure miner, pga. at det ikke er til at få en vogn.. Må sende Claus i marken for at få det opklaret ;-)

Den mellemste er på vej hjem fra gården, sammen med hans ” nye ” veninde. Det er lidt spøjst. Hendes mor og min var penneveninder. Senere begyndte jeg at skrive sammen med datteren. Vi har holdt et on off venskab igennem årene. For ca. 3 år siden fandt vi sammen igen, da hun, hendes mand og børn camperede ikke så langt herfra. Dengang var den mellemste med på camping, og de kæreste lidt rundt ( altså hendes datter og ham. ) I mellemtiden fra dengang, havde han en anden kæreste, hvor det måske var godt nok at det gik i stykker. Hun kunne ikke forholde sig til at han er syg, og at det indimellem kræver at han er indlagt, samt at var hun jaloux anlagt og besiddeirisk.

Min far, Michelle og jeg var på kirkegården i går. Fik den samme rundvisning som jeg plejer mht. familie og gamle venner som ligger der. Uden at overdrive, så er det halve af kirkegården familie. På den side, var de meget betydningsfulde i sognet og havde en vis status. Det har aldrig lagt til min far og videreføre det.

Han er begyndt at spørge til hvornår han skal her ud og spise. Kan ikke forholde sig til at det først er den 24/12. Skrev en seddel til ham med dato og klokkeslæt, og håber at han husker at se på den.

Ældrecenteret har fået 2 marsvin, som min far vandt retten til at navngive, så nu hedder de knold og tot. Han er også begyndt at gå i herre klub – hvor de hygger sig med en lille en. Fortalte i går, at han er begyndt at drikke snaps som kaffepunch. Det er rart at blive overrasket engang imellem.

Vil over og handle ind. Den står kun på rugbrød i dag. Orker ikke at begive mig i gang med andet

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Træls er publiceret 16/12-2010 17:59 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.