Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Er altid lang når man venter på noget. Lige nu er det en telefonopkald fra Mercedes. For ca. tre uger siden fik jeg en skade på bilen. Kom kørerne en mørk aften og mærkede pludselig et bump i venstre side, som om jeg havde kørt over noget som lagde på vejen. Det sker desværre af og til. Jeg kørte videre i tro på at det var det som var sket. Efterfølgende begyndte parktronic at bimle og bamle hver gang jeg holdt stille. Hvilket den godt kan finde på hvis der er salt på vejen, som sætter sig i dem. Kørte senere ind for at tanke, og bemærkede at sprinkler dæksel foran var røget af, samt at der sad dyre hår på kofangeren. Fik det rigtig skidt ved tanken om at den muligvis ikke var død ved påkørselen. Slap desværre ikke med at kun erstatte sprinkler dæksel. Dyret havde ramt min venstre side af kofangeren, og derved slået den og venstre forskærm skræv. De nyere Mercedes er konestruktureret sådan, at hvis man rammer noget, så giver karosseriet efter. Det var så også sket. Skaden løber op i ca. 15.000,- plus arbejdsløn. Vi har talt med forsikringsselskabet, og idet at jeg er super elite bilist, så kan det ikke svarere sig at lade den gå der ind over. Bilen skal ydermere også igennem service og syn i dag.

Det går heldigvis bedre i dag. Har talt med min ergoterapeut i dag, som mener at jeg er mere modtagelig end jeg ellers ville være. Vi skal tale sammen i næste uge mht. hvordan det går, og om jeg skal afsluttes behandling der. Synes at jeg har været utrolig heldig mht. den korte varighed lammelsen har varet. Det er minimal hvor meget der stadig er. Ergoterapeuten har også været meget overrasket over hvor hurtig det er gået.

Det har på sin vis været meget lærerigt. Sidste år havde jeg 14 dage hvor jeg var hårdt ramt af angst. Turde f. eks ikke at køre bil, eller have lyset tændt mere end højst nødvendig – for hvis nu. ! Sammen med den lammelse og folks blikke – har jeg mærket en brøkdel af hvordan angsten og lammelsen føles invaliderne. Så det er ikke så skidt at det ikke er godt for noget.

André kommer hjem på juleferie fra på søndag og ti dage frem. Er lidt spændt på hvor hårdt det bliver for mig. Han har en tildens at følge mig som en hæmoride – hvilket kan være belastende, selv om det ikke er pænt at sige.. Prøver at afsætte ham juleaften.

Nå….Nu må de godt snart ringe, så jeg kan nå at tjene en million milliard.. Optimismen fejler ikke noget..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ventetid er publiceret 17/12-2010 14:54 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.