Kuller og pølser..

Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 10 dage siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Fik kuller i bagdelen af at sidde og glo ud i snevejret.. Ringede til rideskoleforpagteren og beklagede min nød, fik lov at ride med det samme, i stedet for til undervisning i aften, perfekt!

Fik fat på Teak, fedtede mig til lån af hans bil, hoppede i ridetøjet, dernæst skitøj udenpå, og så afsted med mig..

Det endte med en kærlig, eksamenskuller-præget slåskamp der sluttede i hans seng.. Havde jeg ikke været på vej ud af døren havde jeg hapset ham, og han brokkede sig da også (som han plejer), da jeg fik hevet ham ud i sneen for at tømme bil.. Tegnede et stort hjerte i sneen på forruden, og slæbte en kæmpe portion skrammel ind fra bagagerummet.. Da jeg kom tilbage havde han skrevet vores forbogstaver i hjertet..

NÅÅÅHHHRRRR!!! Den gik lige ind, som følge af at han lige havde indrømmet at han ikke turde det der med komplimenter, fordi han blev helt flov ved det, det var meget nemmere at genere.. Hvad hedder det modsatte af et kompliment? Men hjertet altså.. Med forbogstaverne.. Åh, den sad lige i hjertet, og der blev da også mysset lidt, midt i snevejret..

Åh ja, og jeg fik også placeret en masse mængde sne under hans jakke og trøje, helt inde på huden.. Fnis! Han hylede som en bette knægt og jagtede mig hele vejen rundt om huset, men nåede aldrig at få fat på mig, fordi hundene blandede sig.. Hehehehehe..

Kørte til ridning, fik en overraskende god tur på en ellers temmelig stiv krampe.. Den var også stiv i dag, men efter et par rodeo-ture blev vi vist enige om at være nogenlunde smidige både til højre og venstre - i hvert fald i skridt og galop.. Gad i grunden godt ride den noget mere.. Den er stiv som bare ="#€"#!!, men der er noget dybt nede i den, som har nogle udmærkede gangarter, og en udmærket lydhørhed.. At den så er snot-doven, stikker hovedet i jorden og løber når den bliver bedt om noget, er så noget andet.. Jeg fik en fin holdning i den, skulle lige prøve at korte galoppen lidt også, men der slog den fra og hoppede lidt, æv, så der blev travet af og sadlet af derefter.. Den virkede som en ganske tilfreds hest bagefter.. Den plejer at være eddikesur på staldgangen, men den stod pænt og tålmodigt.. Hel rart med en god tur, på et tidspunkt hvor jeg absolut ikke burde have tid til at ride, men vælger at gøre det alligevel.. Ups..!

Tilbage til Teak der, som jeg havde forsøgt at fedte for, havde pakket en portion aftensmad, svensk pølseret med ekstra pølser, til mig, og var klar til at køre mig hjem i snevejret.. Han havde lavet en aftale med Roomien om at hente ham fra arbejde.. Hans plan var at få taget hul på bylden i bilen.. Han gider ham ikke sur, for det har tilsyneladende været galt LÆNGE, også før "min" tid.. Og har han brug for at gå rundt og være sur, jamen så må han melde ud hvorfor, for det påvirker også ham, i særlig grad i forbindelse med arbejdet, hvor Teak konstant har dårlig samvittighed fordi han ikke føler at han når nok..

Luftede for Teak at han kunne komme forbi i aften til en overnatter hvis han skulle få lyst.. Han brummede lidt i skægstubbene og nævnte noget om arbejde.. Kunne godt bruge selskabet, men måtte lige krybe til korset med en mail-bekendelse og forståelse; jeg får ham en hel weekend, kan vist ikke tillade mig at kræve tid af ham før det.. Og foreslog at vi snakkede om Roomien og hans svar på tiltalen i bilen - en telefonsamtale ville betyde at han ville være i nærheden til at kunne lytte, det ville blive mærkeligt.. I bilen ville der være privatliv og tosomhed..

Mmm.. Tosomhed..

Vi har en date på Mash i næste uge.. Vores første date som foregår på noget der ikke er et pizzaria.. Jeg glæder mig til at gøre mig fin for ham.. Være hans øjenguf, om man vil.. Gad godt en kjole, men må nok se i øjnene (selvom der er en uge til), at det kunne risikere at blive temmelig koldt - og dybt dumt tilmed at supplere kjolen med stiletter, som det ellers var min tanke..

Hvem har brug for flyvende tæpper, når man kan rende rundt og være så smask forelsket som jeg er det? No one.. Ikke engang Aladdin, men han har også sin lampeånd, så det er nok lidt snyd i virkeligheden..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kuller og pølser.. er publiceret 16/12-2010 17:36 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.