Gaaaaaab

Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Hvor jeg ¤#%%#%& keder mig... Ikke noget at sige til, når jeg er vandt til at være herhjemme og ikke lave så meget + at alt er lukket, der er sne overalt og ikke engang take-away stedet har åbent..

Det er længe siden jeg har kedet mig sådan, og vi har set Bernard & Bianca, 101 Dalmatinere, sidste halvdel af Nemo og nu Olsen Banden. Jeg kan slet ikke finde på noget at lave, som jeg gider, og B syntes åbenbart ikke at det var en god idé at ringe til svigerfamilien og høre om de har rester fra i går, for vi har glemt at købe mad til i dag..

Vi clasher lidt i øjeblikket, og han kan ikke gøre meget rigtigt. I går blev jeg både ked og fornærmet flere gange, for jeg havde håbet på en dag, hvor vi kunne hygge os sammen, men han startede med at skifte kanal på tv'et, hvor jeg var ved at se en film - ikke en særlig god én, eller noget vildt intellektuelt, men én af de dér kærlighedsjulefilm, som jeg synes er meget hyggelige. Så gik jeg en tur med hunden, og det hjalp lidt på humøret.
Da vi skulle til at planlægge hvordan vi kom frem til juleaften, og han mente at jeg skulle køre alene ud og hente min mor, blev jeg ked af det. Jeg savner Morten, og at julen var som den altid plejede at være, og jeg havde slet ikke lyst til at lave noget alene, men det er som om at han slet ikke tænker over det.
Jeg ved at han prøver, og da jeg fortalte ham om, at han bare havde skiftet kanal, sagde han, at han var ked af det, og slet ikke havde tænkt over det. Jeg føler mig bare mere tom end jeg plejer til jul, måske fordi jeg troede at alt ville være ok, nu hvor jeg har ham, og det er svært for mig at være ked af det, når han er der.
Julen er i hvert fald ikke det jeg havde forventet, men hvornår er den det? Tror bare at jeg skal give mig selv lov til at være ked af det og savne dem, som ikke er her, og at alting er anderledes, men at der også er noget godt i det nye - skal bare vende mig til det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gaaaaaab er publiceret 25/12-2010 17:17 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.