Slank igen - digt lidt

Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Kære dagbog, Jeg har besluttet mig for at forsøge at træne lidt på kondi maskinen igen, så jeg kan få min pæne figur tilbage. Jeg vil ligesom sidst høre musik fyldt med energi imens jeg træner.

Jeg fik det dårligt igår, der hvor hjertet sidder fik jeg en trykkende fornemmelse. Det gjorde lidt ondt. Det er nu jeg har enerien til at slanke mig...hehe ;)

Jeg blev spurgt om jeg ikke kunne lave et digt omkring mit arbejde..et posetivt digt, som så skulle hjælpe den gruppe jeg er i, med at vinde 100.000 kr. Det ville være penge som alle i gruppen kunne dele...Men, jeg ved sku ikke hvad jeg skal sige af posetive ting om arbejdet..desuden prostituere jeg mig aldrig, som folk der skriver fest sange..Det jeg får skrevet, gør jeg fordi jeg føler for det.

Selvfølgelig kunne jeg teoretisk lyve, og sige en masse gode ting, men jeg tror ikke jeg ville kunne finde rimne. Det ville blive noget være .... ihvert fald.

Jeg fik det nye arbejds skema igår. det truer med at splitte vores lille gruppe i gruppen. For en har svært ved at møde på det nye tidspunkt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Slank igen - digt lidt er publiceret 07/05-2003 09:58 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.