Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
8 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 26 dage siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 12 dage siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Hej min kære dagbog, og eventuelle interesserede læsere.

Ja, det er jo et par dage siden jeg skrev sidst, kan man vel sagtens sige. En uge mere præcist, så jeg tror jeg vil komme med lidt nyheder fra min side.. Ja, hvis der vel og mærke er nogle *SS*

Tiden for øjeblikket er præget af en ubeskrivelig lyst til at holde læseferie.. som vi får på næste torsdag.. ak, jeg glæder mig.. Og så er tiden præget af den sidste stress, der hviler på vores skuldre. For det første aner vi ikke hvad vi skal op i endnu, men jeg gruer.. *suk* For det andet er det lige op over at lærerne skal give karakterer og man VIL SÅ GERNE gøre det lidt bedre end ellers. Plus de sidste afleveringer og lektier, der bare skal være færdige og man kan ikke udsætte for faget er snart slut.
Nuvel, jeg er nogenlunde med, om end jeg skal aflevere fransk miniprojekt som skal bruges til eksamen.. skal afleveres på torsdag, så vi kan nå at få det færdigt.. Jeg er knap begyndt, men jeg har tidligt fri imorgen, så mon ikke jeg når det.. Ja, det skal jeg ellers kan vi ikke komme op i eksamen.

I fredags var der Aabenraa By Night. Vi var nede i byen og kigge lidt rundt. Jeg købte en pæn gå i byen taske, det var såmænd alt. Og så mødtes vi med kæresten fætter og hans kæreste. De har ikke snakket sammen i 8 år, og taget i betragtning af at det er så længe siden, så gik det ganske fint. Umiddelbart hyggelige mennesker, som vi kommer til at se mere til.
Vi mødte en veninde, som vi faktisk havde afskrevet som veninde. Forstået på den måde at hun selv havde valgt ikke at kontakte os, da hende og kæresten gik fra hinanden, på trods af at vi skrev en SMS omkring at hun stadig var velkommen i hendes hjem. Men hun blev sur, fordi han (hendes x) havde været den der havde kontaktet os først, og derefter brugt vores støtte til at komme videre.
Men så var det at vi mødte hende i byen - snakkede lidt flygtigt med hende, og da vi så skulle videre siger hun smilende "I har jo mit nummer.. jeg er altså ikke sur på jer" Jeg ved ikke helt hvad jeg skal tænke eller tro.. Sur, næh hvad skulle hun egentlig også være sur over? Vi har intet gjort.. Underligt..

Lørdag besluttede vi os for at vi skulle have det lidt godt og tog på Mongolian Barbecue med den førnævnte fætter+kæreste. Det var enormt hyggeligt. Det er sådan et dejligt sted, hvor man spiser dejlig mad til ingen penge.

Igår mandag var min stakkels kæreste til tandlægen. Han skulle have rykket en visdomstand ud og lavet et hul. Han var ikke særlig stolt over situationen og han har da stadig ondt, den stakkel. Kan godt huske da jeg fik revet mine visdomstænder ud.. AUCH!
Hans var i undermunden og den knækkede da tandlægen rev den ud, så resten skal bare sidde og rådne. Lækkert.. Men det skulle åbenbart ikke betyde noget, da nerven er væk og resten ville kræve en operation.

Idag.. Ja, tak.. Spørg lige om jeg fik vand i morges. Alle 3 års har jo sidste skoledag og hvordan er det lige man fejrer det? VAND! Men jeg var nu en af de mere heldige. Jeg får sjældent vand, når det er fordi jeg er ældre og det kan de fleste se, så de tror vel ikke jeg går i klasse med 18 årige.
Men ikke desto mindre, fik jeg en stråle klask lige i hovedet i morges. Vågen, ja tak.. Og så lige i øret.. Yiiirk..
Nu er det sådan at de naturligvis ikke må sprøjte inde på skolen, men overholder de det? Nej nej. En dreng fra min klasse, var lidt for vovet i spisefrikvarteret og provokerede en af 3. års. DET skulle han bestemt ikke have gjort. Ind i klassen kom en flok, hvor vi sad.. og drengen fra min klasse blev simpelthen sjaskvåd, og det samme gjorde alle de bøger og notater der lå ved siden af. DET synes jeg er at gå over stregen. Det er okay udenfor, men der er grænser.
Der er nu også nogle klasser der har meldt det til forstanderen og skønner han at det var for groft, er der nogle (han fik navne) der IKKE kommer til eksamen. Grov straf ja, men fortjent. Der må være grænser for galskaben.

Min far ringede her til aften.. Det er underligt at han snart skal giftes.. Igen..
Han kommer jo snart ud.. Det ligeså underligt.. 4 december.
Okay.. snart og snart, det er vel så meget sagt. Men i min bog er det snart.. sammenlignet med den tid han har siddet inde.
Han sagde også at nu gad han ikke mere. Det har han sagt før, men jeg håber virkelig at han bliver ude denne gang. Det sagde jeg også til ham: "Du SKAL blive ude denne gang, ved du nok.. Hvis du ryger ind igen og sidder, mens jeg får min hue, så får du tæsk". *S* Sådan vel lidt min måde at sige til ham at jeg ikke gider det P** mere.
Det er for sent at være far.. men forhåbentlig om nogle år skal han være morfar og skal han edderguhjælpe mig ikke sidde inde. NÅ!

Hold da op.. en stil.. Gad vide om der er nogle der stadig er med.. *GG*
Til dem der er, godnat og sov godt.. *SS*

mismismiav.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Grænser for galskaben! er publiceret 06/05-2003 23:22 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.