Næsten et år siden sidst!!!

!tdnevmO
Camilla Rasm...
14 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
5 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
6 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
9 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
8 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
1 år, 8 måneder siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
8 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
1 år, 8 måneder siden
Pizza
Kenny Raun (...
10 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
9 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
7 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
13 år siden
En slange i huset
Anastasia
10 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
9 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
1 år, 3 måneder siden
god start på dagen
Jette Peters...
5 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
8 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
5 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
9 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
8 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
7 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
7 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
5 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
2 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
7 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
9 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
8 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
14 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
9 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
9 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
7 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
8 år siden
Kære dagbog.

Jeg sad og kiggede mine dagbøger igennem forleden. Og opdagede at det næsten er et helt år siden jeg sidst skrev herinde. Det føltes slet slet ikke som så længe siden.
Men det er nok fordi jeg logger ind stort set hver dag og læser nogle forskellige menneskers dagbog. Der er nogle enkelte jeg følger med i.

Hvad er der sket siden jeg sidst skrev..
Tjah.. Jeg arbejder stadig i Bilka.. Og søger stadig læreplads som en gal. Desværre er det bare så svært.. Der er så mange om budet, min alder er imod mig, min vægt er for høj og ja, jeg har også lige den rette alder til børn.
Men det positive er vel at jeg har været til nogle jobsamtaler siden og jeg kan mærke jeg bliver bedre og bedre til det, for hver gang.

Min vægt har været et emne i min dagbog mange gange. Og det ændrer sig nok ikke ligefrem.
Jeg har jo få konstateret sukkersyge. Heldigvis er det ikke noget der kræver medicinsk behandling, og det er jeg da enormt glad for. Men chancen, eller rettere sagt risikoen, for det, såfremt jeg ikke taber mig, er stor.
Jeg har også været i gang. Og det er delvist stadig. Men jeg skal i gang med at give den en seriøs skalle, fra på mandag.
Desuden skal jeg have lavet min vagtplan om, så jeg kan få tid til at gå hos vægtvogterne hver mandag, inden mit kor.
Jeg tror nu nok at jeg kan klare det uden de ugentlige vejninger, men et eller andet sted, så mangler jeg den støtte der ligger i at man er sammen med nogen og udveksler erfaringer med nogen, der er i samme sko.

Mht. mit kor, så er jeg stadig med i det. Men jeg er trådt ud af bestyrelsen. Jeg havde simpelthen ikke tid og det resulterede blot i dårlig samvittighed overfor de andre, hvis jeg blev væk fra møder og dårlig samvittighed overfor kæresten, hvis jeg tog med.
Men det går godt med koret. Der er sket en del siden. Vi har fået vores hjemmeside op og stå, og den må jeg sige, den er ret fed. Jeg kan ikke lige finde noget om at jeg ikke må skrive linket til hjemmesiden her, så det vælger jeg at gøre. Kan være der er nogen der vil kigge:
www.ablegospelchoir.dk
Vi skal også i gang med at indspille en CD til sommer. Det glæder jeg mig helt vildt til, selvom det river en hel dag ud af min kalender sammen med kæresten. Men det er bare noget vi har arbejdet på i over et år, så det bliver så uvirkeligt fedt, når det lykkedes.

Hvad er der ellers sket...?

Jeg har fundet mig nogle nye interesser. For det første var jeg begyndt at lave min egen hjemmeside, men da vi fik ny internetudbyder og min hjemmeside var udbudt af vores gamle udbyder, var jeg nødt til at slette den igen. Og jeg har ikke lige fået taget mig sammen til at finde et websted og få lavet den igen.
Jeg kunne nemt få en 123 hjemmeside eller noget i den retning, men jeg er af den type, at gør jeg noget, vil jeg gøre det gennemført. Så derfor vil jeg lave den fra bunden.

Jeg har også sat mig selv i noget af et projekt. Vi købte et keyboard til mig i fødselsdagsgave. Jeg har altid drømt om at kunne spille, så har jeg muligheden.
Jeg får måske ikke øvet mig så meget som jeg gerne ville, men det skal nok komme. Ting tager tid og det er et stort projekt jeg der, har kastet mig ud i.
Jeg overvejer at få noget grundundervisning, men det er lige med at finde tiden og pengene til det.

Desuden var jeg begyndt at male lidt og fandt også stor fornøjelse i det, men det er igen det med tiden. Desuden mangler vi noget plads, hvor jeg kan udfolde mig lidt mere. Det er lidt svært at male i stuen med fjernsynet kørende.

Nå ja.. Noget der har lagt mig en del på sinde de sidste par år. Jeg har nok nævnt det mindes jeg.. Min mor har søgt pension i mange år - mener det er noget i retning af 5-6-7 åt.. er ikke sikker. Og nu har hun endelig fået det. Nærmere bestemt pr. d. 1/1 i år. Det er bare så fedt.
Det er så tydeligt at det har ændret hendes liv meget. Hun har stadig sit bøvl med helbredet - der er jo en god grund til at hun har fået den pension. Men at se den store psykiske forandring hun har undergået, er en fornøjelse. Hun er begyndt at få lidt interesser og har noget at gå op i.
Det er ikke noget jeg har tænkt over til daglig, men det er klart at jeg var lettet da jeg fik af vide at hun endelig fik den. Faktisk begyndte jeg at græde af glæde på hendes vegne.

Tror det må være dagbogen for idag. Der er sket meget mere og jeg går med mange andre ting i hovedet, jeg gerne vil have ud, men det må det for nu.

Godnat til eventuelle læsere.

Mismismiav.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Næsten et år siden sidst!!! er publiceret 27/04-2006 23:24 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.