13 år siden

Fredag, lørdag og idag

Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 13 dage siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 8 dage siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Kære dagbog.
Fredag var faktisk en meget god dag... Colin snakkede til mig... sådan da... jeg tror han har læst det brev jeg lagde i hans hættetrøje :D
Er lidt spændt på imorgen! Håber snart vi er ok igen! Og så er der lige Jimmi... Det tyder så meget på han kan li mig! men... men jeg føler ikke det samme! Hvordan siger jeg lige det? :( Jeg vil ikke knuse ham... han er jo en af mine bedste venner! Men han har jo ikke sagt han kan li mig? Hvem ved? Jeg håber ikke... for han er jo 21 og jeg 16?:( Det er 5 år, ja! men det er alligevel lige i min alder det sker en masse! Kan jeg ikke bare finde den rigtige snart! Jeg er træt af at såre og blive såret!
Det er svært at blive slået op med, men det er det sværeste for den der skal slå op...
Det gør ondt at slå op, men det gør mest ondt at blive slået op med!
Og så er der Nicolai? Jo jeg kan stadig li ham... men jeg vil ikke have en kæreste det næste stykke tid! Men jeg kan da godt tilbringe min tid med ham? ik?
Bruger jeg kærligheden som udvej? Det tror jeg! Nu vil jeg finde mig selv! Kan heller ikke have en kæreste allerede nu! Colin var mit liv... men jeg kom for tæt på. Det er ligesom på et museum! Du ser en pæn genstand... du får lov at kikke, og du kan stå i timevis og kikke på den, til du vil rører den, og får et rap over nallerne og får af vide du skal gå... Hvad er kærlighed for en leg? Jeg forstår det ikke! Det ender jo næsten altid ens... nemlig med at man bliver såret! Jeg hader kærlighed! for jeg kan ikke styre min!:( Men jeg vil finde mig selv! uanset hvor lang tid det tager! Og... jeg tager ikke Colin tilbage! når han kommer efter mig! Jeg tog et forkert valg! Jeg valgte Colin frem for Nicolai! Når jeg bedst kunne li Nicolai! Men jeg vil ikke være som min veninde og sige, jamen intet af det jeg har i den her alder holder evigt! Det er muligt! ALT er muligt!
Er det mig der er noget galt med? Eller er det Colin? Jeg får af vide jeg er en pige der er guld værd! men... passer det? Han, har bare ødelagt så meget inde i mig!
Jeg er bare forvirret!

Kh Julie.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fredag, lørdag og idag er publiceret 16/01-2011 10:22 af Thethinker.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.