Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Overgreb avler altså ikke...
Ansu Orheim ...
9 dage siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Det var ikke skattepenge, men en bankopgørelse med. posteringer. Kunne ikke forholde mig til at Skatte far havde noget tilovers. Det er fem år siden at han afviklede sin vognmandsforretning, og dette er gjort op for lang tid siden.

Det er åbenbart først nu at det går op for ham, at han har lidt at gøre med. Jeg troede at han viste det. Men hans til tider manglerne overblik, samt det at han er blevet meget glemsom – kan sagtens forklare det. Fastholder dog stadig at vi skal ud at rejse.

I hans iver kontaktede han min søster. I første omgang undskyldte hun sig med, at hun ikke havde mere ferie til gode, samt at hun ikke ville undvære deres datter. Sagde til min far at han skulle ringe til hende igen, og spørge til efter maj ( ny ferie år, ) samt at de kunne tage datteren med.

Min far ringede til mig senere og var meget ked af det. Hun ville sku ikke på nogen forsoningsrejse, og slet ikke indblande et barn.

Hold kæft hvor er jeg harm og gal. Den snæversygnet egoistisk diske kælling, som ikke kan se længere end til sin egen næsetip. Puha så kom det ud…….

Jeg ved godt at hun ikke gider mig, og efterhånden som hendes sande jeg er kommet frem i lys luge, så har jeg det på samme måde. Men samtidig vil jeg være i stand til at bide det i mig mht. at rejse med vores far. Det ville være den største gave vi kunne give ham, men nej sådan skal det ikke være.

Rejsepalningerne er gået i gang. Har fundet en hjemmeside som engagerer rejser for folk med handicap. Samtidig vil jeg ringe til hjælpemiddelcentralen i morgen, og forespørge om lån af en kørestol. Han har hans rollator som han tripper rundt med, men bliver hurtig træt. Derfor vil det være ideelt med en kørestol, så vi bedre kan komme omkring.

Jeg / vi vil sørge for at han får en oplevelse for livet, som han vil kunne mindes mange år frem.





Har lyst til at sende min søster en masse sms´er og fortælle hende hvor dum hun er, men afholder mig fra det, da det ellers i den sidste ende er mig som er den dumme.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ganske rigtig er publiceret 26/01-2011 23:00 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.