Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Synes at det er en jungle at finde rundt i rejsemål. Desværre ligger børenes vinterferie i februar – hvilket begrænser udvalget. Hvis det stod til mig, vil jeg helst undgå den periode.

Troede at jeg skulle finde og bestille en rejse i morgen, men nu har min far besluttet sig for at få en tidl. kvinde. bekendtskab med. Hun skal på sygehus i løbet af næste uge, så hun kan ikke give svar før hun har været der. Det er bare så typisk for min far. Han har også spurt til at få Michelle og André med, men det har jeg afvist. Dels fordi at Michelle har de misbrugsproblemer hun har, men også pga. hendes dom. Når hun er færdig med at sidde inde, skal hun endvidere underlægges 5 mdr. afvænning, før hun har udstået hendes straf. André ønsker jeg ikke at tage med, da hun klister sig op af mig. Han er hvor jeg er hele tiden. Vil have nok med at holde styr på min far, og kan ikke overskue også have André med på slæb.

Har ellers fået engageret en kørestol til min far. Ringede som sagt til hjælpemiddelcentralen. De henviste mig til ældrecenteret, som ville kontakte visiteringen. Derfra var beskeden at, idet at han ikke til daglig var kørestolsbruger, så var det ikke muligt. Men vi kunne leje en til en pris af ca. 1000 kr. plus et kørselsgebyr på 1000 kr. hver vej fra Haderslev. Fuldstændig vanvittig. Ældrecenteret valte at de ville gøre en undtagelse og låne os en af deres egne, da de synes at det ville være godt for min far at komme på en rejse. Super duppe dejligt, så er det på plads.

Jeg har affundet mig 100 % med at køre aften / nat. Tidligere var nattevagt, specielt i weekenderne, en byrde. Havde svært ved at lægge folks brokkeriger fra mig, samt at det stressede mig hvis der var travlt og turene hang længe i systemet. I dag kan jeg lægge det fra mig og bedre takle det. Jeg kan ikke gøre det bedre end jeg gør. Det er også rart at kunne sove til jeg vågner af mig selv.

Skal på arbejde om lidt. Er spændt på hvordan aften bliver pga. håndbold. Det er ikke noget som interessere mig helt vild, men synes alligevel at det er fedt at de er kommen så langt. Har fjernsyn i bilen, så hvis verden kommer til at stå stille imens kampen står på, kan jeg følge slagets gang. Håber selvfølgelig på at de vinder.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forvirret er publiceret 30/01-2011 14:29 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.