Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Min far er på vej ned i kælderen. Ønskede at jeg kørte ham ud på den psykiatriske skadestue i dag. Han var meget ked af det, og forbandt hans nedtur med samtalen med min søster, som åbenbart var endt i et skænderi. Hendes ord havde været hårde og. sårende. Forstår ikke hvordan hun kan behandle hendes syge og gamle far sådan.

” Bid dog stædigheden i dig, og lad ham få fred i troen på at vi har et tåleligt forhold.”

Jeg fortalte hende i tidernes morgen pr. brev, at hun budte tage sig sammen mht. vores far. At han savnede bekymring og nærværd fra hendes side. Han havde fået konstateret parkinson og måtte afgive hans vognmandsfirma til mig, da han ikke magtede det mere. Det var en meget hård periode i hans liv – hvor han havde brug for støtte og forståelse.

Hendes reaktion var ” skilsmisse ” til mig Realt nok når man ikke tåler kritik eller modgang. Men at vores far blev skilsmissebarnet, havde jeg aldrig forudset. Hvis jeg havde haft en mistanke om dette, så ville jeg ikke have sendt brevet.

Får tåre i øjede på min fars vegne.

Jeg fik min far med retur fra den psykiatriske skadestue. De mente at han lå på vippen til enten at blive manisk el. depressiv, men ud fra den nuværende tilstand, vurderede de at der pt. ikke var grundlag for indlæggelse. Fik pålagt at være opmærksom på evt. svingninger – hvilket jeg underrettede ældrecenteret om. Skal i den nærmeste tid være bedre til at besøge ham, så jeg kan holde ham i ørene. Normalt har han mest tildens til at blive manisk – hvilket er tragisk komisk at være vidne til.

Over til noget andet :

Jeg måtte bide i det sure æble i går aftes. Fik hovedpine og kroppen lukkede totalt ned. Har mistanke om, at det er pga. at jeg havde arbejdet 4 dage i streg. Hvor end jeg gerne vil, så går den bare ikke mere. Fredag og lørdag arbejdede jeg 26 timer tilsammen. Jeg er kanon dårlig til at holde pauser. Når jeg er på arbejde, så er det der jeg skal være. En holdning jeg har kørt efter i 17 år, og som jeg ikke ønsker at lave om på.

Før det med min far, har jeg haft en sove dag i dag. Har været fuldstændig smadderet.

Den mindste var en smut forbi i dag. Det er første gang det er sket uden at der var en grund til det., siden han flyttede hjemmefra. Han var glad og virkede til at have det godt.

Michelle var på udgang i weekenden. Blev mødt med et krav om en urinprøve da hun kom tilbage. Kunne ikke tisse og blev smidt i isolation til hun kunne. Den viste positiv i forhold til hash. Det overrasker mig ikke. Hun har overfor mig tilkendegivet, at hun ikke ville holde sig derfra. Det kommer til at betyde at hun ikke vil få flere udgange før endt afsoning.

Pga. min søvntrang i dag, så er jeg langt fra træt nu.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gør dog noget er publiceret 31/01-2011 23:27 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.