21 år siden

Usikkerhed, kan det give nervøsitet?!

Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Har det meste af dagen gået og følt mig noget usikker! Var oppe i skriftlig engelsk idag....startede ellers så godt med den 1 time..derefter de sidste 3 timer. Hmm..det essay var ved at drive mig til vanvid..kom slet ikke i dybden, og fattede ikke ret meget af, hvad det i bund og grund handlede om. Okay..jeg er ikke den eneste...men hader lidt, at jeg ikke 'så lyset', og nu kan jeg så sidde her, tænke på alt det jeg KUNNE ha skrevet, men som ikke er muligt!
Tror jeg er MEGET MEGET heldig, hvis jeg får 6....vil så nødig dumpe i det fag, især da jeg ved, at mit grammatiske er rimelig godt. Kunne forstå det hvis jeg var ordblind eller elendig til grammatik. Havde faktisk glædet mig til at få skrevet det engelsk....nu må jeg gå her i uvished den næste måned, inden jeg får karakteren. Well..må vel bare finde min optimistiske side frem, og sige..nå pyt..hiv karakteren op i et andet fag!
o O ( Det lød vist ikke særligt optimistisk *G*)

Vi har A.S denne weekend, og manden havde taget før fri idag, så vi kunne 'slappe' af uden at jage afsted.
Tog alle pigerne med ud og handle og valgte at spise 'ude'. Blev til 2x store pizzaer, sliced og lige fra ovnen. Hertil en god gang cola..så var lykken gjort hos pigerne *G* Fyldt op og godt mætte, fik de lov til at vælge slik til i aften. Wauw..tag selv bord...med 4 unger som ikke kan vente til det bliver deres tur til at udvælge det farvestrålende slik. Nåå..det endte da med, at de hver stod med en pose, med 'formaninger' om, først at spise det, når vi var hjemme.
De 30 km hjem, brugte de på at studere deres poser grundigt, vel og mærke uden at åbne dem *G* Selv den yngste kunne 'holde sig tilbage'.
Orj..da vi endelig holdt i vores indkørsel, kunne de 4 tøser godt nok hjælpe til med at bære varer ind..hurtigt..for slikposerne ventede jo 'lige rundt om hjørnet'. Her kl. 20.30 er slikket guffet, og jeg hører atter deres stemmer...sikke en ro der var imens de spiste herlighederne *G*

Weekenden står på..nul lektier *se mig hoppe af glæde'....tror faktisk det er første weekend siden august, hvor jeg ikke skal lave lektier ;-)

Iaften vil jeg drikke Irich Coffee, ryger nogle smøger, ævle løs med manden og gå sent i seng. I morgen venter kun lidt rengøring, og forhåbentligt et dejligt vejr, så vi kan tage på udflugt med pigerne *S*

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Usikkerhed, kan det give nervøsitet?! er publiceret 09/05-2003 20:41 af Milea.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.