Så er der for alvor gang i skriveriet igen.

Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
8 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
3 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
6 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
8 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
6 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
9 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
4 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
7 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
8 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
8 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
2 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
5 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
6 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
3 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
9 år siden
Haløjsa.

Ja det er længe siden, men sådan er det jo når man har meget at se til. Sidder lige på Grenada og nyder vejret. Det er nu meget hyggeligt, men lige Grenada er lidt af et turisthelvede, men sådan er det jo.

Nå men det var skriveriet jeg kom fra. Jeg er for alvor kommet igang med bogen, men kors hvor er det svært. Det sværeste er at holde overblikket. Specielt når historien begynder at blive rigtig kompliceret. Nå men jeg er begyndt med at skrive en 10 linier ned til hvert kapitel, sådan hvad jeg overordnet ser for mig jeg synes det skal handle om. Når kjeg så støder på et problem (noget jeg ikke lige ved) så må jeg jo finde på det. Så skal der skrives en baggrundstekst. Og så er det med at holde tungen lige i munden, for passer det nu sammen med alt det andet.

Og så er der alle de lidt specielle situationer mine hovedpersoner kommer ud for. Hvordan reagerer de, og hvordan er de kommet derhen til.

Et godt eksempel, er min hoved-hovedperson, jens (man kan finde ham i "i lyset fra bølgens skygge"). Hvordan kommer han fra blød mand til hårdkogt elitekriger. Hvordan kommer han fra "jeg kan da ikke hygge hovedet af den høne", til at snitte halsen over på 14 mand, uden overhovedet at blinke. Det er svært, for man må jo have det i sig. Skla jeg så til at lave hele konceptet jens om, eller er der sket noget jeg ikke tidligere har tænkt over. Og så er der hele spørgsmålet om motivation. Hold op hvor er der meget at tænke på hele tiden.

Men det er jo også rigtig spændende. Problemet er jo at man kan blive ved med at hitte på. Hvis jeg bare skulle fortsætte som jeg har tænkt mig, bliver det en roman på et par tusinde sider. Nå men jeg ser på det. Så er der jo bøger som dem om cæsar man kan bruge som inspiration. Men nå alt kommer til alt så bliver det nok er relativt kort historie på et halvt hundrede sider. jeg ser.

Men jeg er kommet lige over halvvejs i historien, og jeg synes efterhånden selv det er spændende. Jeg glæder mig til at finde ud af hvad der sker i næste kapitel, næsten som om det ikke er mig der finder på det. Det er underligt.

Men jeg må arbejde videre. Det kan jo være det er noget der bliver udgivet her på stedet engang. hvis altså ikke jeg kan få den trykt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så er der for alvor gang i skriveriet igen. er publiceret 05/02-2011 21:54 af Peter Tuxen (plysdyret).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.