Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Mavefornemmelsen over dårligheden i går, vil ikke helt gå væk.. Har næsten fået styr på den, når jeg har skrevet færdig her, er jeg overbevist om at jeg har helt styr på den..

Har lige pludret med Teak om i morgen. Bilen skulle helst synes så den kan komme tilbage på værkstedet og få skiftet lejer i weekenden, så den er klar til kørsel til Jylland weekenden efter.

Syntes hans humør knaste lidt. Det første han kommenterede på, var mit vældigt gode humør, og at det var dejligt! (Fedt!) Men syntes nu at han hang lidt. Tror årsagen kom senere - den side han arbejder på, skal være færdig i dag. Manden er max presset. MAX.

Han skal også have styr på sin økonomi - i princippet kunne det ske i morgen. Foreslog at han sov lidt længere, i stedet for at køre ind og hente mig - så kunne vi starte hjemme med at fikse økonomien, melde hunden til prøve og så køre ud til hans arbejde, fikse bilen færdig, male den, lade den tørre, køre den til syn - og så afsted til Fyn med mig, færdig bum.

Han kunne helt bestemt godt lide planen, men det hele afhænger af hvor langt han er med siden i aften - hvis han skal sidde og programmere til langt ud på natten, jamen så kan det være der skal lægges en anden plan i morgen.

Under skænderiet i går, fik han sagt at han syntes at mine bekymringer omkring x'en er åndssvage. Et eller andet sted, jamen så er det er spark i røven det fortæller mig, at bekymringer på den konto vitterligt ER åndssvage.
Hvilket bare får mig til at elske ham lidt højere.

Jeg ved ikke om jeg ville kunne klare endnu en køretur, men jeg tror det næsten.

..Det er ÅNDSSVAGT at bekymre sig om Frk. X. Det er sgu fedt! Det er fuldt ud nederen, at hun opfører sig som hun gør, men det er der bare ikke noget at gøre ved, Teak er "min" og ikke hendes, sådan, færdig. Bum!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tanker om lige nu.. er publiceret 28/02-2011 16:20 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.