13 år siden

Fuck janteloven

11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
3 måneder, 10 dage siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
9 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
10 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
4 måneder, 28 dage siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Ja, det er ved at være længe siden. - Det beklager jeg meget, men nu tror jeg på det nok skal gå fremad.:)
Jeg er simpelthen gået fra min utrolig jaloux kæreste her i Aug. 2010. Og jeg siger. Det her singleliv. Det er dejligt. Jeg har fundet mig selv og føler mig ikke længere, som hans kæreste. Men som MIG og kun MIG! Jeg er et selvstændigt individ, og hvor er det fantastisk at kunne gøre præcis hvad jeg har lyst til! - Jeg nyder det i fulde drag. Siden jeg gik fra ham i August har jeg haft en ustyrlig lyst til bare at nyde livet og være social. Jeg har givet den max gas i nattelivet, og hvor har det været fantastisk.
Ud over det dejlige singleliv. Så er der også den følelse, som for første gang ramte mig for lidt over en uge siden. følelsen af at blive holdt om og ligge i ske. Den følelse havde jeg helt glemt. Og på en måde gør det ondt, men hvis jeg så tænker over det en ekstra gang, så er det nu egentlig meget rart at kunne mærke den følelse igen. - Jeg følte mig kvalt i mit tidl. forhold og er taknemmelig for jeg ikke har det sådan længere. - Noget nyt jeg har stiftet bekendtskab med er følelsen af at blive kvalt, når venner og familie taler om kæresteproblemer. Jeg magter slet ikke at høre om det. Jeg føler jeg langsomt bliver kvalt jo mere de fortæller om det! Det har gjort jeg har haft utrolig dårlig samvittighed! - Men jeg har gjort op med mig selv om at det er slut med den dårlige samvittighed. Det er nu engang sådan jeg er! Og jeg står ved hvem jeg. Den fandenivoldske, den sexede, den selvstændige, den stædige, den usikre, den rapkæftede tøs jeg nu og engang er. For første gang i mit liv kan jeg gå stolt ned af gaden og vide. Ja, jeg er som jeg er, jeg ser ud som jeg gør, jeg står ved mine holdninger og jeg finder mig ikke i noget skidt længere. Jeg har gjort op med mig selv at jeg fra nu af siger fuck janteloven. Bring it on! Jeg er stærkere end nogensinde før og jeg elsker mit liv! Til trods for alt den modstand der har været igennem mit liv de sidste syv år, så har jeg det bedre nu en nogensinde før!
Til alle jer der læser det her: Husk du er unik og er noget helt specielt i denne verden. Og hvis der er noget i dit liv du er utilfreds med, så ændre det! Du har et valg - du kan altid vælge at gøre noget andet! - Og de mennesker der er i dit liv. De er ikke tilfældige, de er der af en grund. De er en del af den lærerrige proces vi alle går igennem i løbet af livet!
Det var vidst det for nu! - Håber i alle har det dejligt! :) - Husk foråret er lige om hjørnet!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fuck janteloven er publiceret 01/03-2011 20:54 af Delicatemuse.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.