I går var en god dag...det bliver den også i dag

Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Jeg er stået meget tideligt op i dag. Glædede mig straks over, at solen skinnede ind af mine vinduer. Så skal jeg i haven. Kan mærke i kroppen, at jeg var uvant fysisk aktiv i går. Det var også derfor jeg faldt i søvn på sofaen midt i filmen "Ikke uden min datter", jeg var brugt, fysisk træt. Så træt bliver jeg også i dag. Skal lave en ny terasse, men før jeg kan det skal der fjernes en masse jordbær og vinstokken skal flyttes. Så skal der fældes nogle buske og nedbrydes noget hegn. Havde for første gang korte bukser på i går. Fik for første gang beskidte knæ og jord under neglene. Undertrøje på og den skarpe forårs sol satte sine spor. Jeg var varm, beskidt og lykkelig. Denne årstid er den bedste af dem alle. Jeg kan mærke energien boble og alle mine sanser er kørt i stilling.
Nu sidder jeg med en kop kaffe, har spist yougurt med mûsli og katten har slikket skålen ren. Hun elsker, at vi deles om maden. Det er lidt af en uvane vi har fået opbygget, men jeg elsker når hun sidder og venter på hendes tur. Det er lidt hyggeligt. Og musikken fylder rummet med Lars H.U.G. "Kopy", han er en super fortolker, er i det hele taget vild med hans kunstnerisk virke. Baby, hedder min kat var også i bad i går. Jeg greb hende da jeg selv skulle i bad efter havearbejdet. Hun er ikke vild med det våde element, men tilgengæld ved hun, at hun er for lækker bagefter. Når hun har slikket sig tør er pelsen superblød og hun gør sig til. Jeg nusser hende og hvisker til hende "du er vild smuk og lækker" og hun forstår.
Nu ligger hun her ved min side og lytter til tastaturets monotone klikken.
Det er sådan en weekend, hvor jeg bare er mig selv. En - tanke op - weekend. Ikke tale med nogen, ihvertfald ikke ret mange, et par ord i supermarkedet og på posthuset i går. Fik også skrevet breve og sendt med forhøjet porto.
Aktivitets niveauet kendte ingen grænser i går der blev også vasket tøj, sengetøj, dyner og puder. Alt sammen blev tørret og luftet i haven. Ahhh, det dufter så godt og det er nydelse at gå til ro i.
Nu er klokken snart ni, nu kan det ikke vare længe før jeg bevæger mig i haven, solen skal bare flytte sig lidt, eller mere rigtigt, haven skal lige drejes lidt. Tror jeg vil gå i Brugsen og købe et par have bajere. Det fortjener jeg.
Jeg kan mærke det bliver en god dag i dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I går var en god dag...det bliver den også i dag er publiceret 10/04-2011 08:49 af Poul Brasch (Blækhuset).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.