Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 26 dage siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
For et par uger siden fortalte den mellemste, at hans ex var gravid. Pigebarnet er datter til en barndomsveninde, som jeg stort altid har kendt, da vores mødre var penneveninder. Det var lidt fedt da pigebarnet og knægten blev kærester, da vores ( min veninde og jeg ) forhold blev tættere på en måde.

Forholdet holdt desværre ikke. Knægten valgte at bryde, da han mente at der var gået for lidt tid, i forhold til en anden kæreste han havde haft igennem nogen år. Det var også fint nok…. MEN så fik han som sagt den besked at hun var gravid. Sagde til hende, at han synes at hun skulle afbryde graviditeten, da de nu ikke var sammen mere, plus at de begge er under uddannelse. Men samtidig stod han ved hans handling og sagde, ” hvis du vejler barnet – skal du vide at jeg er der 100 % for det. ”

Jeg har ikke haft videre kontakt med veninden på det sidste. Sendte hende i går en besked og spurte om datteren var gravid. Har synes at historien har været lidt mærkelig, så derfor. Min veninde mente bestemt ikke at datteren var gravid, og det måtte bunde i en misforståelse. Hun lovede at tale med datteren. Fik i dag besked på, at datteren ikke var gravid, samt at pigebarnet ikke viste hvad knægten talte om.

Hmm hun har sagt til knægten, at hun har fået foretaget en abort, så den historie var ude af verden.

Jeg ved at knægten ikke har opfundet den historie, da tankerne derom har fyldt meget hos ham. Den samme påstand vil min veninde sikkert mene om hendes datter.

Ååååh ha… Jeg havde ellers begyndt at lege med tanken om at blive bedstemor ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fejt er publiceret 12/04-2011 21:49 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.