Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Hey dagbog, fik lige hurtig handlet ind, vil lave min pizza iaften. Så skal ud og lave degen nu her. Heh, min engelske veninde som ikke havde skrevet til mig, fordi hun var bange for, at jeg var blevet sur på hende ( var kun lidt irreteret, fordi hun godt ville have mig med over på en anden server, og jeg sagde jeg havde mine venner her hvor jeg var..hvortil hun sagde, om hun da ikke var en ven...i dident say that) - hun var glad for at jeg ikke var sur..hendes pc er så lige gået i stykker nu...hun kan stadig skrive via sin telefon..sendte hende lige en besked, bare noget kvinde noget. Lavede lige et Nyt messenger foto..damn, jeg har konstant kæmpe sorte rander rundt om øjnene..går ellers i seng til tiden, og er oppe igen omkring klokken 7..jeg er ikke typen der sover længe..skal jo ind og se om der er noget arbejde osv..har sat, the way i am over med eminem..og køre også rolling stones versionen af sympathy for the devil...

var godt træt igår, - bliver jeg altid når jeg skriver, eller skal til at skrive..fik købt mig et par vand mere..hey har brug for sukkeret..stod og tænkte, well, folk vil nok sige sodavand er usundt..men hva fa'en foran mig står en tøs og køber cigreretter..det er sku da ikke bedre..we all have our vices..right..den anden dag var det en mand der købt en flaske hård spurt, oppe ved den samme kasse.

ah, fik brevet om, at jeg havde fået penge tilbage i skat idag..nice.altid noget...ååh ja, ps dagbog, jeg er nu våget et par gange om natten omkring 2-3 stykker til lyden af en kvinde inde i nabo lejligheden..håber hun har det godt..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget pizza er publiceret 19/04-2011 14:19 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.