Tilrettet sofabord
Peter
7 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
4 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
13 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
7 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
7 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
9 år siden
Skrivende
Michala Esch...
4 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
7 år siden
Vand
Halina Abram...
4 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
8 år siden
Kedsomhedsdræber
Sean
1 år, 4 måneder siden
Kaos?
Per Z
7 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
7 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
9 år siden
Hr Solsort
Peter
6 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
9 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
4 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
13 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
1 år, 6 måneder siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
1 år, 7 måneder siden
Teak har afgjort noget i klemme..

Vi talte i telefon sammen i går aftes.. Hold fast; i to en halv time!

Der blev snakket om rigtig meget. En masse om hans liv og nuværende situation - som desværre kun ændrer sig i langsomt tempo. Jobbet bøvler for ham, fordi chefen er ved at køre forretningen i sænk, hussituationen bliver ikke bedre heller, fordi advokaten der har med det at gøre - og sandsynligvis også husejeren, trækker sagen i langdrag. Selvfølgelig understøttet af det faktum, at det passer ham perfekt at bo i et hus, og at han i bund og grund slet ikke forestille sig at bo i en lejlighed.

Der blev også snakket om søndagens gerninger. Spurgte ind til den sms han havde sendt. Hvad han præcist havde ment med det.

Han spurgte mig hvornår jeg kom tilbage til København igen. Har en rengøringsaftale (eller halvanden) på fredag, så det var let at svare på. Han kunne så lige tilføje, at vi var blevet inviteret til påskefrokost, hos noget langt ude familie. Pointerede at jeg også var inviteret med.

Det viste sig, at det ikke helt var det han mente, da han spurgte til hvonrår jeg kom tilbage, men at han i stedet havde ment hvornår jeg havde i sinde at flytte tilbage. Han havde virkelig nydt gensynet med pigen han faldt for, og insisterer på at komme og hjælpe mig med at flytte ind i mit nye hjem, og være min personlige elektriker (og hvad han ikke ved, nok mere end det; blandt andet lampeophænger!). Han håbede at vi kunne gå en tur, og så i øvrigt tage den derfra.

Så. Konklusion. Fyren har afgjort noget i klemme.

Spurgte til krammeren han ville give mig - han var blevet ærgerlig over min reaktion for han havde haft lyst til at kramme mig, fordi jeg var så sød og han vidste at det nok ville have hjulpet.

Jeg griner indvendigt af, at han ikke har fortalt nogen endnu, at jeg har slået op med ham. Ingen i hans omgangskreds ved det tilsyneladende - udover x'en selvfølgelig. Hvilket betyder at han ikke har sagt noget til sine forældre endnu. Der skal helt afgjort bores lidt mere i det, når han ringer i aften.

Hvis han da ringer i aften.
Jeg bliver smigret når han lover mig alt hvad han nu har gjort, men omvendt så tror jeg ikke helt på det.
Han har sagt så meget, som han heller ikke har holdt.

Åh ja. en af de andre her fra mejeriet skal ud og se på hest, og har inviteret mig med. sejt! jeg har skrevet til en veninde af min kusine, som lige har mistet rytteren til sin hest - og spurgt om hun mangler en ny. Der var jackpot! så nu er der to heste der kan luftes, hvilket passer mig perfekt!

Fantastisk. I dag er en god dag.
Og mens jeg arbejder de sidste tre kvarter i dag, skal jeg have overvejet hvad der skal ske med den påskefrokost, hvis han rent faktisk har tænkt sig at at tage mig med. Tænker mest på, at det er smart at holde sig på god fod med ham, indtil jeg har fået det han skylder mig tilbage...

Føj, mange overvejelser!

Tilbage til arbejdet. Jeg har heldigvis snart fri, og solen skinner!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Noget i klemme.. er publiceret 19/04-2011 13:52 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.