13 år siden

Rygter

Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 15 dage siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
brænde
Peter
9 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Ved ikke om det passer eller om jeg skal tro på det, men det er kommet mig for øre, at min første chauffør er død. Måtte ty til hans gamle ansættelseskontrakt for at se hans fødselsdato. Han kunne have blevet 36 år i år – hvis sladderen om hans død vel og mærkede passer.

Det var ikke kun pga. en længere varende uspecificeret sygdomsperiode, at jeg fyrede ham, men jeg havde også mistanke om hash i arbejdstiden.

Michelle og Andre er inde og få lavet en tato hver. Michelle har i forvejen omkring 15 og André en. Jeg har prøvet at tale ham fra det, men som han siger ” det er min krop og jeg bestemmer selv. ” Grunden til at jeg gerne vil minimere hans tatoveringer, er at han pga. problemer med hovedbunden, og derfor er skallet, samt gerne går i tøj der henleder på døds metal. Hans personlighed er uskyldigheden selv, men der skal ikke meget til, før han bliver forhåndsdømt pga. hans udsendende. En problemstilling han ikke forstår.

Vi har været til dyrlæge med Bella og Hubert i dag.. De blev begge vejet og vaccineret. Bella vejede 40 kg. og Hubert 20. Dyrlægen mener, at Hubert nok ender med at være større en Bella i højden. Ved som sagt ikke hvilken race hans far er, så det bliver spændene. Har spøgt med at hans far er en Grand danois, pga. hans forholdsvis lange ben.

Vil i gang med min ” før svigermor kommer ” rengøring – hvilket er på torsdag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rygter er publiceret 19/04-2011 15:04 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.