Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 3 dage siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Det går mig seriøst på, med den veninde der bare ikke gider tage sig tid til at ringe og fortælle mig hvorfor hun er sur på mig.

Jeg mister lidt respekt må jeg indrømme, når hun end ikke forsøger at løse det. Det kan ikke være noget der optager hende vildt meget, eftersom der skal gå så lang tid før hun får tid til at ringe. Omvendt - tja - måske er vi bare ikke de gode veninder jeg troede vi var?

Jeg har forsøgt at kontakte hende. Det bliver ignoreret. Såh.. Jeg har forsøgt, det er op til hende nu.. Tænk at et venskab der har varet siden sjette klasse potentielt set kan gå i stykker grundet noget jeg ikke aner hvad er.. Umodent er det første ord der rammer..

Teak.. Vi talte kort sammen her til aften.. Om den hersens påskefrokost.. Han havde ikke noget nyt info, for han kunne ikke få fat på faren.. Han ævlede løs om bilen han havde fikset, en manglende bolt, der var faldet af, skruer der var rustet væk og en udstødning der faldt af i små bidder..
Jeg spurgte ind til hvornår jeg blev smidt ud.. Han snakkede om hvad han skulle om mandagen.. Jeg spurgte igen og han fortalte noget mere om
Noget andet der sker på mandag.. Jeg spurgte for tredje gang, og da blev svaret at jeg ikke blev smidt ud.. Tyggede lidt på den..

Han er alene hjemme. Ingen Roomie til at ødelægge en god stemning. X? Jeg ved ikke med hende, jeg er ligeglad, gider ikke spørge, hvis hun dukker op, skrider jeg. Han prøver ihærdigt på at score pluspoints.

Vi snakkede om hvad jeg havde lavet. Fortalte som det var, at jeg havde været ude og ride. Han mente bare at jeg kunne komme og ride på ham. Fejede ham af banen - mener nu alligevel man sidder bedre i en sadel end overskrævs på makkeren. Sadlen er helt sikkert mere ergonomisk, end sådan en gang hofteknogler.

Jeg spiser ikke p-piller for tiden, og det ved han godt. Jeg håber ikke han forventer at jeg knalder med ham uden. Og jeg håber heller ikke han forventer, at vi bare uden videre knalder, fordi han synes det kunne være sjovt.

Foreslog ham, at han kunne sørge for fjernsyn og film til lørdag aften, og så ville jeg lave mad til os. Kan ikke bestemme mig for om det er en dårlig ide. Ville lave noget lækkert for min egen skyld, men ville hade at se det gå til spilde, i tilfælde af at eksen skulle dukke op. Jeg ved ikke om jeg har lyst til at tage den chance.
Det vigtigste er afgjort mere snak og afklaring.

Vi talte om påskefrokosten i går. Han mente vi kom til at skulle stikke folk nogle historier, om hvornår vi skulle til at flytte sammen, have børn, osv. Han meldte direkte ud, at han syntes det var ærgerligt St det kun er historier.

Det var ham der sagde det.. Ham der hev børn, bolig og fælles fremtid ind i debatten.. Ham der sagde det ærgrede ham, at det bare skulle være historier..

Den kommer han til at forklare..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skal - skal ikke.. er publiceret 20/04-2011 23:09 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.