Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Brylluppet i går, startede med en borgerlig vielse på kajen i Silkeborg. Derefter gik vi alle ombord på båden Mågen, som sejlede os rundt i 5 timer, med undtagelse af en halv time ved Slåensø – hvor der blev taget billeder af brudeparret.

Festen, maden, vejret og ikke mindst brudeparret var fantastisk. Alt i alt var det en oplevelse for livet, som aldrig vil gå i glemmebogen.

Svigerfar måtte melde fra, da han havde det skidt. Det gjorde han også til vores kobberbryllup. Talte med Svigermor, som forståelig nok er meget bekymret. Hun fortalte at, da de kørte til Harwich for at komme med båden, var hun rent ud sagt bange for hans kørsel.

Vi har de sidste 2 –3 gange de har været her, observeret en klar nedgang med ham. Også svigermor er blevet markant blevet ældre at se på, hvilket vi forbinder med bekymring. Jeg har ondt af hende og de problemer hun står med. Jeg forventer at han falder væk før hende – hvilket hun og jeg også har talt om. Det bliver lidt bøvlet mht. at ordne boet i England, men hvis / når det sker, så er vi med det første fly derover.

Jeg er meget glad for svigermor, og har et tættere forhold til hende, end hendes børn. Det var mig som fik genoprette kontakten imellem hende og Claus. De havde haft nogen problemstillinger i forbindelse med hans tidligere ægteskab, og derfor ingen kontakt. Fik Claus til at sende et julekort til hende den første jul vi var sammen – for derefter at afvente om hun tog bolden op. Det gjorde hun heldigvis.

Er lidt mat i sokkeholderne i dag. Kan mærke at jeg var på i mange timer i går.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gennemført er publiceret 01/05-2011 16:46 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.