13 år siden

Pt. status

Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Kort tid før vi skulle til 18 års fødselsdag, blev vi informeret om at den store af drengene var på vej ind på sygehuset, sammen med hans mor. Hans daglige smerter i ryggen, havde udmundet sig i at han ikke kunne holde på afføringen mere.

Han fik besked på, at han skulle henvende sig til egen læge i morgen (i dag. ) Så som sagt, så gjort. Lægen havde givet ham en akut henvisning til Kirurgisk afd. til nærmere undersøgelse. Denne udmundede sig i, at han kunne få en henvisning til scanning når de på et eller andet tidspunkt havde tid. Ex konen have flippet en kriger, men lægen lod sig ikke rokke. Hun tog telefonen og kontaktede Give sygehus, hvor knægten tidl. er blevet opperet for dokusoaps Der har han så fået en tid mandag formiddag.

Jeg har været inde og søge på div. problemstillinger, og der står bla.

-Hvis følgende symptomer er til stede bør læge straks opsøges.:
-Rygsmerter, der er ledsaget af problemer med at kontrollere vandladning og/eller afføring eller med følelsesløshed i skridtet.

Knægten har fået at vide, at den eneste mulighed for bedring, er en stivgørende operation – hvilket han ikke til dato har ønsket.

Det er rigtig træls når man kun er 23 år.

Den mellemste er pt. til samtale ved hans arbejdsgiver, sammen med Claus og ex konen. Arbejdsgiveren har været meget forstånde for hans sydom, men der er en grænse for alt. Det er i hvert fald sådan vi ser på det. Ser vi tilbage på hans arbejdsforløb, så har været on off i perioder, med nedsat arbejdstider og sygemeldinger.

Vi ønsker at han kommer tilbage her til byen, så vi bedre kan holde øje med hans psykiske tilstand, samt hjælpe ham med en arbejdsplads med faste arbejdstider og evt. nedsat timer. Er meget spændt på mødes udfald.

Knægten var skide sur inden de tog af sted. Claus har givet ham total forbud mht. kørsel i hans bil. Da der er overhovedet ikke noget dækmønster i hans dæk. Han havde ellers planlagt at han skulle ned på striben i aften, men tilbuddet om lån af vores bil faldt ikke i god jord. Den kunne man ikke vise frem, da der ikke er noget tjekket over den. Hmm

André har forbi sammen med hans far i dag. Skulle låne min bærbar, da hans var brændt af. Synes at det er uhyggelig hvor meget de ligner hinanden. Det er både godt og ondt !

Nu vil jeg faktisk i Fakta…. Er ved at løbe tør for kaffe.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pt. status er publiceret 27/05-2011 19:23 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.