Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Har netop modtaget et brev fra lægemiddelstyrelsen. Er blevet bevilliget kronikertilskud. Dvs. at jeg maks. kommer til at betale 3555 kr. pga. mit forbrug er over 16. 436,- Det er bare så fedt.

Sidst jeg var ved læge fik jeg at vide, at han havde undersøgt muligheden for at teste arvligheden mht. parkinson. Det kunne desværre ikke lade sig gøre. Tre gange øv.

Da jeg var inde i byen med Michelle, fik jeg en god ide (nok ikke den eneste med denne.) Jeg købte noget silkepapir, som jeg har set brugt i skotøjsæsker. Disse vil jeg fylde mine høje sko, samt dem som ellers måtte kunne bruge det. På den måde vil de bedre kunne holde formen – hvis de ikke bliver brugt i et stykke tid.

Jeg har tidl. købt skobøjler, som dem man ser i forretninger. Vil have hængt en kæde fra loftet – hvorpå jeg vil hænge mine lange støvler, så de ikke får mærker af at være faldet sammen. Uha jeg er fuld af ideer.


Michelles tiltale er frafaldet- hvilken lettelse. Det var kommet den på ståede offerer for øre, at hun også ville anmelde ham. Politiet havde bla. været på det pågældende værtshus, for at tale med den servitrice som havde været på vagt. Michelle var helt hel euforisk og lettet, da jeg talte med hende – hvilket jeg godt kan forstå.

Vi skal til 18 års fødselsdag i morgen. Det skal nok blive hyggeligt. Skal have rullet en ballon sang. Normalt er jeg ikke den som kommer med en sang, men synes at denne er sjov. Har sagt til knægten, at han skal have et knald – hvilsket han så får.

Inden da – skal jeg på kommunen med knægten og hjælpe ham med at søge kontanthjælp. Begge hans forældre er på arbejde, og idet jeg har været med Michelle et par gange, så kender jeg proceduren der.

Vil ind og tage sengetøjet af og smide det til vask. Derefter smutter jeg ind i byen, for at købe en telefon til min far. Han har problemer med at komme fra sengen og over til telefonen, inden folk har lagt på igen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fedt er publiceret 25/05-2011 15:13 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.