En træls fredag
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Michelle kom herhjem på rulleskøjter i dag. Vi havde aftalt at tage ind i byen og ose sammen. Kort efter hun kom ind af døren, spurte jeg hende og hun havde lavet ”ulykker” i weekenden. Hun erkendte straks, men havde en anden forklaring end det skrevne i avisen.

Hun fortalte, at hun havde mødt ham for første gang på et værtshus lørdag aften. De havde siddet sammen med 2 andre af hans venner. Fortalte, at han flere gange havde taget på hende – hvorpå hun havde fjernet hans hånd og bedt ham om at lade være. Det var først da han havde lænet sig over hende og kysset på hedes bryst, at hun havde ” lappet ham ET PAR stykker. ”Man skal ikke tage fejl af hendes 162 cm og 50 kg. Hun er hammer stærk. Desværre har hun også et voldsomst temperament når hun er påvirket. Det kommer nok til at koste hende et yderligere ophold bag de stive gardiner. Har sagt til hende, at hun skal melde ham for sex chikane / overgreb. Jeg havde nok også smækket ham EN hvis det var mig.

Jeg var nede ved min far i går. Han havde det godt. Vi talte lidt om at rejse. Jeg er ikke hug på at være af sted mere end en uge. Som Claus siger ” det kommer til at koste dig en uge at komme dig bagefter. ”Det er jeg heller ikke i tvivl om. Han vil gerne af sted imellem Giro d´Italia og tour de France – hvilket jeg ikke er meget for, da jeg har svært ved at klare for meget varme. Synes, at hvis det skal være, så passer temperaturen mig bedre i efteråret. Det var også der vi altid rejste da jeg var barn.

Jeg er også lidt tilbageholdene mht. hans nuværende mentale tilstand, samt hans fysik. Det er noget skidt hvis han vil gå og falde hele tiden, samt kan / vil jeg ikke skifte kateketer på ham. Har i første omgang overbevist ham om at vi skal vente med at planlægge noget, indtil han har overstået div. undersøgelser på sygehuset.

Claus har en øv øv dag, og synes at en timeløn på 89 kr. før afregning til mig og derefter skatte far, er lige i underkanten. Har bedt chefen om at få fri resten af dagen ;-))

Man skal jo være god ved sine ansatte engang imellem.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Desværre er publiceret 23/05-2011 20:33 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.