Hr. Suresen!!

At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 22 dage siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
13 dage siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Nå, ringede til Teak for at høre hvad han skulle bruge til det hersens komfur.

Han blev mega sur over at jeg forsøgte at planlægge noget så simpelt så langt frem i tiden.

Jeg er ligeglad - havde han ingen penge og ville handle skulle jeg nå at lave overførsel - det alene tager et par dage.

Og herregud, hvorfor lave en hel scene ud af det?

Jeg er stadig paf..

Og lidt mere overbevist om at han skal ud..
For en gangs skyld var det ham der blev ved med at køre rundt i det samme.. Hø hø.. Han har brugt sin weekend på job for at få computere op og køre - jeg var revnende ligeglad kunne jeg mærke - og tænkte lidt at det er sådan en super ustruktureret person arbejder - han kan ikke få hverdage og job til at hænge sammen - derfor bruger han en hel weekend.. Skod..!

Fik sms'et til de nye udlejere angående det komfur der skal fikses på søndag - det viste sig at de troede at jeg ville have købt mit eget - whoops!! Fik nummeret til naboen som ringer tilbage til mig i morgen.. Længe leve planlægning trods alt, og forudseendehed.. Det viste sig at være en god ting lige i dag?

..Og kvalmen er i øvrigt væltet ind over skuden! Er ved at varme råmælk til en kalv, og brækker mig næsten ved duften. Fik tårer i øjnene af ubehag og ind kom bondemanden brasende.. Typisk!!

Jeg har lyst til at ringe til nogle venner og tage i biffen.. Men det her er Jylland, min kusine er ikke hjemme og udover den anden jeg kender herovre som er dyrlæge og også optaget resten af aftenen, kender jeg ikke en sjæl jeg ville gå ud med.. Æv.. Bliver helt trist..

Kunne ride - men det blæser helt vildt.. Det virker liiiidt for farligt.. Burde gå ned og smide dem ud i stedet for - hestene altså, og så passe på mig selv..

Havde en drøm i nat.. Var absolut hooked på noget intim underholdning i går, begyndte for første gang ever at surfe lidt rundt på nettet efter en vibrator.. Tanken om en dildo - naaaahhhh!!! Det andet ville jeg bedre kunne affinde mig med tror jeg.. Sov nøgen i det bløde sengetøj og drømte skælmske drømme.. Om Bedste Ven og noget med at danse tæt og se i øjnene og sige noget jeg har glemt - hvilket egentlig ærgrer mig - men det var noget om hvorfor han i grunden stadig er min ven - på trods af alt - jeg er taknemmelig over at jeg har ham.. Meget..

Og så var der den her fyr - jeg var lige pludselig i Australien og ude med min fætter og hans kæreste - faldt i snak med den her fyr som bare var vildt sød og lige til, og ikke så meget hokus pokus.. Ikke noget med sex i drømmen, bare en rigtig, god, varm fyr..

Jeg var hamrende hot i en tætsiddende sort kjole og mit det hersens lange gyldne hår, som jeg nu engang er udstyret med.. I dag har jeg givet mig selv et nyt glattejern.. Lidt må man godt forkæle sig selv!!

Uhhh!! Jeg glæder mig SÅ meget til mit nye hjem..!! Glæder mig SÅ meget til at Teak har holdt hans løfter og jeg ikke behøver at have noget med ham at gøre længere!!

(Så mine dagbogsindlæg holder op med at gentage sig selv, et par afsnit i hvert indlæg!)

Overvejede at tilmelde mig noget dating i en sporadisk tanke i aftes, men skød tanken fra mig igen. Gider ikke bøvlet, og slet ikke lige nu!
Når jeg kommer tilbage til Sjælland skal jeg have mit nye hjem til at fungere, og jeg skal ind på livet af min "nye" familie. Jeg skal have dyrket nogle veninder og plejet nogle venskaber, så jeg har noget at trække på når tiden bliver hård!

Skal have rykket på det arbejde jeg har søgt. Vil gerne have det, og har ikke hørt noget endnu fra dem - ellers skal jeg have søgt et andet sted; en anden kommune. Gider egentlig ikke hjemmepleje, men hvis jeg har nogle få vagter bare, bliver det en fin supplering af indtægterne fra GC.

Min hoved snurrer rundt, fuldt af tanker..

Lige nu drømmer jeg om at glatte hår og tage den sorte kjole på fra drømmen, som ligger hjemme hos de gamle.. Måske burde jeg også spare sammen til en flybillet til Australien med det samme?
Uuhh..

Australien..
Min fætter dernede fra er hamrende hot, og vi ligner hinanden som to dråber vand! Hvor er facebook når man skal bruge det, jeg vil finde ham!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hr. Suresen!! er publiceret 23/05-2011 17:41 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.