13 år siden

Mavefornemmelse:

Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Kvinde med løse næver og kort lunte: Slog 43-årig mand i hovedet.

En overskrift i den lokale avis har fanget min opmærksomhed. Kvindes alder og at hun i forvejen kendt for vold, siger mig, at det højst sandsynlig er tale om Michelle.

Det er ikke en rar tanke og jeg vil ønske at jeg kunne få det af el. bekræftet. Hændelsen skulle være sket på en sidegade til hvor hun bor.

Hendes tidl. dom var på 3 mdr. betinget og 5 mdr. ubetinget. Dvs. at hun har 5 mdr. i mente. Håber og beder til at min mavefornemmelse er forkert.

Jeg kørte i går med en af byens restauratør. Han var ked af det, da han var på vej ud til hans ex kone. Deres søn ville ind til hende, men hun turde ikke lukke ham ind. Han fortalte at sønnen havde været på et behandlingssted pga. misbrug, hvorfra han forrige weekend havde fået udgang. Knægten var så faldet i og ikke vendt tilbage til stedet. Vi talte, eller rettere jeg lod ham tale. Kunne sagtens genkende hans tanker og følelser.

Jeg er der i dag mht. til min datter og hendes misbrug. Kan ikke tvinge hende til behandling, selv om guderne skal vide jeg gerne ville. Hvis jeg prøvede, så vil hun straks tage afstand til mig. Alkoholen og div. stoffer har den altoversigende magt over hende.
I stedet nyder jeg de timer hvor vi af og til hygger os, og gør noget sammen. I disse situationer er hun sjælden påvirket, og der vælger hun mig frem for det andet.

Nemesis har været lidt efter mig. Lørdag sov jeg 12 timer. Kunne slet ikke finde overfladen, og havde brug for det. Håber at det var det.

Er lidt mat i sokkeholderne. Tankernes kræsen gør det heller ikke bedre.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mavefornemmelse: er publiceret 22/05-2011 23:27 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.