13 år siden

Hurra for mig!!

Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Havde fødselsdag igår, er for alvor ved at være en gammel krage... Men havde en rigtig god dag igår, faktisk næsten helt perfekt!
Stod tidligt op og slog græs og gjorde klar til alle mine gæster. Jeg endte med at have inviteret over 20 mennesker. De ville jo også være fint, hvis vi skulle sidde i teltet ude i haven, men vejrudsigten fortalte mig mere og mere, at jeg måtte rykke festen indenfor. Gode råd er dyre, når man skal have plads til over 20 mennesker på 50 kvm... Men det lykkedes! Lånte borde og stole af yndlingsfamilien og nordjyderne kom og stod for grillen, Herligt og fedt at have venner, der altdi står klar til at hjælpe!!
Mor og far var forbi om eftermiddagen. Det var rigtig hyggeligt, men som sædvanligt nogle gaver, der absolut ikke faldt i smag. Prøvede virkelig at synes om fulgebogen uden cd (havde ønsket mig en cd med fuglestemmer), og kjolen, der fik mig til at ligne en højgravid eller meget overvægtig kone...Men det spiller bare ikke...det var jo ikke det, jeg ønskede mig, selvom jeg kunne fornemme, at mor og far blev skuffet, da jeg spurgte om det kunne byttes...
Fik iøvrigt kort fra mormor, faktisk rigtig hyggeligt, rigtig bedstemors agtigt med papirsbilleder af deres sidste tur på sjælland, klar til at sætte i dit album, kom hun så sødt skrev. Det er ikke gået op for hende endnu, at man ikke har fysiske fotoalbum i år 2011, jeg har ihvertfald ikke..
Kanon fed aften!!! Selvom det var lidt forvirrende med den manglende plads. Meget af festen foregik derfor ude i carporten, hvor der blev grillet.. Hyggeligt, men skide koldt og det stod ned i tove...
Dramaqueen og Majse var med. Har ikke set dem i laang tid, det var fantastisk! Har godt nok savnet dem... Jeg blev som altid ret hurtig ret fuld, og så fik vi ellers grinet så tårerne trillede ned af kinderne på mig. Der er ikke nogen, der kan få mig til at grine som dem! De er så skide sjove, de to tøser, har så mange gude-replikker og et fantastisk syn på livet. NØØJ hvor har jeg savnet dem og vores grineflip!
Aftenen gik lynhurtigt og jeg fik faktisk ikke snakket med andre end de to herlige tøser. Burde nok ha været rigtig vært-agtig og gå rundt og snakke med alle, men vi havde det bare så sjovt nede i vors grine-hjørne. Jeg kunne godt se på nogle af de andre, at de så mig fra en side, de ikke lige havde set før!
Pludselig var klokken mange og folk tog hjem. Det var okay, så kom jeg ikke alt for sent iseng, men var godt nok fuld! Tog mig også en ordentlig tudetur. Synes pludselig det var meget synd for mig, at jeg stadig ikke har fundet manden i mit liv og følte mig enormt ensom. Det undrer jeg mig lidt over idag, at man kan føle sig ensom, når man lige har haft besøg af 22 venner, som tydeligvis synes man er alletiders...
I dag står den så på tømmermænd of oprydning... Men med et glad sind.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hurra for mig!! er publiceret 29/05-2011 15:03 af Swanky.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.