Mit nye havehus.

Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 9 dage siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Nu begynder mit nye havehus at tage form. Taget er lagt, dør og vinduer isat. Foreløbelig består væggene kun af sort vindpap, men jeg kan da se hvad det ender med. Det bliver bygget meget prof. jeg vil tro det kan holde til de næste 10 generationer. det er mere et sommerhus end et kolonihavehus, skønt det kun er 12 kvm. og uden vand og el.

Lysten til fornyelse har virkelig ramt mig i år. Mit udekøkken har også fået nye dele, bl.andet et zinkbord. Min eksmand kom med en kæmpe paellapande i tungt jern, så nu glæder jeg mig til at fremstille en stor flot paella, med alt hvad der tilhører, så som spansk rødvin.

Nu er jeg også snart færdig med forårsoprydningen i haven, ( på tide, nu er vi nået ind i en sommermåned.) Jeg har sat mange kartofler i år, alle de steder hvor ukrudtet er problematisk, jeg tror de renser jorden. Nogle steder har jeg rækker på 1 m. men det bliver kartoflerne nok ikke ringere af.

Jeg har sat en del roser i år, frosten har været hård ved de gamle, jeg har måttet klippe dem langt ned. Så nu er jeg spændt på, om de når at at vælte ud over rækværket, som man ser det i havebladene.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mit nye havehus. er publiceret 07/06-2011 10:08 af Lizzi Pedersen (Lizzi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.