Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 22 dage siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Vi, uvante med mod
Ansu Orheim ...
3 dage siden
Har fået nyt kælenavn, efter at jeg i dag har malet natgangen. Claus har lovet at sætte paneler og dørkame på i morgen. Farven er antrazitgrå. En farve som går igen ved vores vinduer, garageport, og som jeg også vil have malet udhænget i. For at det ikke skal være løgn, så har Mercedes' en også denne farve.

Vil snart i gang med udhænget omkring huset. Forventer at Claus og jeg tager et par fridage og ordner det sammen. Har bare ikke fortalt ham det endnu ;-))

Jeg har til trods for min søsters fravælgelse af mig, hele tiden underrettet hende pr.. sms vedr. vores far. Har følt en stædig forpligtigelse til at hun også skulle vide og forholde sig. Men jeg har nu gjort op med mig selv, at fremover er det slut. Dvs. at hun selv skal søge oplysningerne, eller blive underrettet af ældrecenteret.

Min søster og jeg har en halv bror, som jeg ikke har skrevet så meget om. Han var den af os der fik de mindste ods. Han blev smidt imellem plejefamilier og instruktioner, samtidig med at hans far ikke var bleg for at bebrejde vores mor for alverdens ulykker. Vores mor var ikke perfekt, der er der ingen der, men hun havde et sygt sind, og foretog sig knap så heldige ting. Men at vokse op og hele tiden få banket ind i hovet hvor værdiløs hans mor var - har givet ar på sjælen. Han er i dag alkoholiker og misbruger af alt som kan give en form for rus. Det er så trist. Jeg har ikke kontakt med ham mere, men ser ham af og til i bybillede med en øl i hånden.

Jeg vil lukke bogen med kapitlet om søskende, og fremover kun beskæftige mig med folk, som jeg ved der holder af mig som jeg er.

Om 45 min vil jeg se en film, samtidig med at jeg syr nummer i noget af min fars ny indkøbte tøj. Forstår ikke at de ikke bruger vaskeposer, som de gør andre steder. Det kan hurtig blive noget af et projekt - hvilket det også var da han flyttede ind.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Smølfine er publiceret 14/06-2011 21:20 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.