Den om vejret..

Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Det måtte jo komme!

Et indlæg om vejret, eftersom jeg bor absolut i centrum af det.

Faktisk på Amager, og det er ret svært at komme fra Amager og ud til rideskolen, hvor jeg skulle have været kl halv ni, pga oversvømmelser..

Det lyder absurd, men jeg sidder simpelthen i kø pga vand.. Og der sker absolut ikke en skid..

Udover det, er jeg blevet sjældent gal.. Sådan på en: "hvad regner du lige med?"-agtig måde. Hende der står for rideskolen ringede til mig da klokken var ti i seks og spurgte om jeg kom til møde derude kl seks. Det tager tre kvarter at komme derud, og jeg var lige kommet hjem derude fra, efter jeg havde været der, og hun endda havde set mig - men ikke nævnt noget om noget møde. Melde pas og fik så ellers til opgave at lave et dagsprogram for 28 børn. Øh..? Fandme nej var min første tanke, men jeg ville hade at stå med 28 forventningsfulde unger uden en plan, så derfor gjorde jeg det alligevel..

Kl ti over otte kunne jeg så ringe til hende og melde at jeg sad i kø. Her sidder jeg i øvrigt stadig. Det ville være løgn at påstå at jeg har dårlig samvittighed, for da jeg ringede op kørte hun straks på med, at jeg da bare kunne have tjekket tv, trafikmeldinger osv. inden jeg kørte.. Jeg tror det er unødvendigt at fortælle hvad jeg netop gjorde som det sidste inden jeg tog hjemmefra..

Hvilket blot efterlader mig ekstra harm.. Jeg har mest lyst til at fortælle hende, at hun kan sejle i sin egen sø, hvis det er med den tone det skal fungere. Det gider jeg ikke høre på så meget som i et sekund..! Jeg har masser af andet jeg kan foretage mig, end at være til grin derude..

Suk.. Havde glædet mig sådan til at komme derud igen, men lige pludselig går det op for mig hvor sindssygt et sted det er. Man skal have mundkurv på, og der er ligefrem restriktioner for hvad man må skrive på facebook! Der er også restriktioner for hvem der må køre dig til ridning! Sådan er der flere ting, der bare æder af den gode stemning.. Jeg gider det helt sikkert ikke.. Bliver det så meget som det mindste, jamen så skrider jeg derfra..

Bøvs, for en omgang.. Hvorfor er mennesker så pip i låget? På mig virker det fuldkommen sindssygt..! Men det er nok bare mig der er fra Fyn, og ikke forstår noget som helst.. Hmm.. Nah!!!

Og så er der i øvrigt stadig kø på motorvejen..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den om vejret.. er publiceret 04/07-2011 09:09 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.