12 år siden

ISSTOP

Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
8 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Hjemme efter en dejlig tur til bornholm besøg hos Zep og Erik var som vanlig en rigtig god oplevelse. færgen var forsinket sååå de sad oppe til midnat for at tage imod med levende lys i hele forhaven. En fantastisk modtagelse ååå jeg ved snart ikke hvad jeg kan sige som tak.

Jeg er ret sikker på at Zep og Erik nyder at have os som gæster i deres campingvogn nogle dage, men på samme tid er det helt sikkert vildt anstrengende for dem vi får jo rykket deres døgnrytme da vi jo er meget B mennesker og Zep er A ååå det betyder hun stort set mister sin nattesøvn.... men hun kan jo bare gå i seng i stedet for at knævre med os;-)

På vej derover havde vi rigtig god tid i Ystad og der var kulturdage og byen summede af aktivitet det fantastisk se de små snævre gader med blomterduft for øje og næse kirken og torvet hvor det frivillige brandkorps viste deres gamle ford A brandbil fra 1931.

Blomstrende haver så vi naturligvis også fuglsang med over 400 duftende roser en families livsværk siden 1975 hvor de overtog ejendommen i dag med besøgshave og plantesalg..

På hammershus var vi først for sukkerkolde til at bestige så fik vi et måltid på stedets cafe hvorefter vi blev for tunge i rumpetten til at bevæge os derop.. måske lider vi bare af fedme dogenskab.. mennn op kom vi da...

Hjemme igen ved det gule hus ingen havde skiftet vinduerne eller renset og malet fasaden.mennn nogen havde været så flinke at klippe hækken og vande blomsterne mens vi havde været væk sååååå det var jo fantastisk at vende hjem til...

Karens pc havde savnet hende så meget den var gået i sort nedtrygtover at blive ladt alene såååå skærmen ville ikke starte op, efter en dags tid kom jeg i tanke om den gamle pc fra 2005 som sluttede sit liv på samme vis hvor hoved kortet var brændt af, men skærmkortet være ok sååå det var jo en fryd at efter at have skiftet og støvsuget at opleve den igen spillede og forsogningen mellem pc og kæreste (måske også lidt min)

Til morgen var den så gal igen nu aksepterede kærestens pc ikke hun forlod den en nat hvorefter den igen i sygelig jalusi har brændt endnu et skærmkort af...

Sååå det blev en meget dyr dag idag indkøb til de næste dages gæster der kommer vætende ind oveni hinanden.. ny vægt så så der kan laves marmelade og vejes planter til blomsertosserne i det ganske land.. ååå så en ny pc magen til den jeg for 3 uger siden købte til Nikolajs skolestart..

Dankortet glødede sååå nu må vi hvis bare ISSTOP for denne Sommer såå flere kolde dage tak;-)

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ISSTOP er publiceret 15/07-2011 00:11 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.