Ømme muskler..

Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Badminton med husbond.. Og den fik MAX gas.. Nøej det var rart at give den gas med ketcherarmen igen.. Fik hentet kjolen og her bagefter er jeg ret overrasket over hvor rart det i grunden var at spille i.. Den skal helt sikkert være vasket og ren til næste gang turen går til badminton - de garvede gutter havde syntes det havde været helt rart med noget "ungt blod" i kampene, for jeg er - rust til trods - meget hurtigere end de er, og har nogle helt andre slag og bevægemønstre end dem..

Den ene bandede af mig på et tidspunkt: "For fanden da! Du er da også over det hele!!!"
Han var oprigtigt sur.. Jeg vendte ryggen til kortvarigt og smilede.. Tager hatten af for dem, der er to herrer på 72 år og de kunne fint spille op med mig.. Imponerende! Selvfølgelig langsomt spil - men det gjorde ikke noget, for de kæmpede for fuld skrue alligevel..

Så nu sidder jeg her.. På min gule stol og har lige smurt fødderne ind i fodcreme og taget hyggesokker på.. Håret fik også en ordentlig tur, har købt en lækker olie og nøej det føles som nyklippet, blødt og glat og super glans! Jeg kunne godt gå hen og blive afhængig af det produkt..

Jeg nyder at passe lidt på mig selv.. Hvis jeg har lyst, jamen så bruger jeg snildt et par timer på mig selv - i går gik jeg rundt med benene smurt ind i mild selvbruner for at tørre.. Lækkert.. Er doven - fordi hvorfor skulle jeg ikke være det? Skal stadig på genbrugspladsen med papkasser, men det må blive når det bliver.. Jeg har ikke så travlt.. Og jeg nyder det..

Ringede til møbelhuset og min seng kommer på lørdag.. Hurra!
Min sofa står ikke til levering før midt i august - æv bæv, men der er bare ikke noget at gøre.. Overvejer lidt at hente Bedste Vens sofa alligevel..

Sidder og ser luksusfælden og glæder mig over mit liv.. Jeg har min hjem proppet med lækkerhed, og alt er betalt.. Sweet!! Jeg forstår ikke hvordan folk kan ende så langt ude, økonomisk - men der findes også ganske få ting lige præcis med hensyn til økonomi, der falder mig svært.. Jeg burde skifte uddannelse og blive en luksus-fælde-dame..

Min krop er træt og brugt.. Overvejer at lave aftensmad, men omvendt føler jeg mig doven.. Og så alligevel.. Hvis jeg laver aftensmad, kunne jeg lige slå to fluer med et smæk, og lave madpakken med det samme.. Smager lidt på de ord, det virker som en rigtig god idé.. Mmm..

Der er købt ind til pitabrød.. Luksus-lækkerhed, for det er lige hvad tænderne har lyst til.. Mmm.. Tun, hytteost, agurk og tomat plus salat.. Smovse!

Tror jeg vil ringe efter en prøvetime i det lokale fitness-center.. De har et cirkeltræningskoncept som lyder ret interessant..

Uhhh - det skal nok blive en hyggelig aften :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ømme muskler.. er publiceret 14/07-2011 19:29 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.