12 år siden

Første dag på højskolen!

Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Kære Dagbog!

Ja, nu bestemte jeg mig så for, at jeg ville tage den boglige dagbog med, og så føre ind her, når jeg kom hjem. Og nu er jeg så hjemme! Det har været en dejlig uge, og jeg har lært så meget! Men nu vil jeg begynde at føre ind...

Jeg ankom til højskolen - selvfølgelig med min mormor med på slæb - og mødte Elizabeth, min kusine, og Kim, min onkel, deroppe.
Vi så vores rum, jeg pakkede ud, og opdagede, at jeg opførte mig som en rigtig teenager. Havde tonsvis af make-up og parfumer og deodoranter i alle farver, og brugte hele hylden på toilettet plus den over min seng.
Nå, men så gik vi til "Pejsestuen", og jeg mødte Marie, en rigtig god veninde, som jeg har været på højskole med et par gange før. Jeg har klæbet mig op ad hende hele dagen, og hun af mig.
Da vi skulle lege en fællesleg, mødte vi Marie, altså en anden Marie. Og gid jeg aldrig havde snakket til hende. For hun virker som en rigtig dulle, præcis ligesom en af dem i "Den anden gruppe"/"ondlingerne" (som jeg var på højskole med sidste år).
Men hun virker på en måde anderledes end dem, i hvert fald nogle gange, og jeg håber vi kan blive venner, for ellers må hun gå alene. For desværre, så er der ingen andre der virker dullede (endnu).
Ellers har det kun været et plus, at jeg har været så udadvendt, måske burde jeg prøve det noget oftere... detaljerne kommer senere, nu må jeg i seng.

Sov godt

Jeg fører endnu et indlæg ind imorgen, det er jo sommerferie.

Knus og søde smil
Isabel

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Første dag på højskolen! er publiceret 23/07-2011 17:02 af miras4.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.