Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 17 dage siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
savføre
Peter
10 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Claus havde en dum morgen i går, og det gik ikke bedre for mig da jeg startede på arbejde. Valgte at køre hjem og nyde aften sammen. De sidste par uger hvor futte har haft ferie – har vi begge kørt mere en normalt – hvilket har betydet, at vi har set mindre til hinanden.
Jeg er en tykhedsnarkoman, og er afhængelig af rammerne er struktureret i forhold til mine opgivelser, og mine egne egoistiske behov. I går bukkede jeg under for dette, ved at tage hjem og være til sammen med Claus. Det havde jeg så inderlig brug for.

Når vi alle er i sving, så har Claus og jeg normalt formiddagen, og det halve af eftermiddagen sammen i hverdagene. Mange har spurt om vores svingdøres ægteskab. Men med undtagelse af weekenden, så føler vi begge, at vi har meget mere kvalitet tid sammen, modsat til da vi begge arbejde dag. Dengang var børene mindre og krævede mere at os, samt rengøringen, tøjvask og aftensmand gjorde at vi ofte faldt i søvn på sofaen, eller gik i seng når der var ”voksentid” Den tid vi har sammen i dag, er guld værd. Vi er veloplagte og kan nyde hinandens selskab. Huslige pligter varetages hovedsagelig af den som har fri.

Det vare ikke så længe før jeg skal på arbejde. Håber ikke at jeg opfører mig pinelig som sidste weekend. Jeg var sendt efter en tur i en plantage omgåede. Fandt. adr. og ville vende. Hmm… Hvad gør geniet så. Hun så at der var plads imellem nogle træer og mente at det skulle foregå der. Det gik også fint indtil at cykelanhængeren kilede sig fast. Der måtte 4-5 mandlige festdeltagere til at skubbe mig fri – imens af andre syndes at dette skulle foreviges og tog billeder. Jeg kan godt se det komiske i det, selv om det var pinelig.

Nu er min lille mand kommet hjem, og vi skal have et par kopper kaffe, inden jeg drager ud i den store verden.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Brug for er publiceret 05/08-2011 13:20 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.