12 år siden

Noget imellem benene

Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg har i noget tid været på jagt efter en multipude, som er 40x145. De havde den på et tidspunkt i DIDL, men det var for noget tid siden. I denne uge reklamerede de med dem igen. Jubiii. Kørte over i den nærlæggende DIDL, for at blive skuffet over at de var udsolgt. Heldigvis har vi to af disse forretninger, så jeg fortsatte videre ud til den næste, som heldigvis havde rigelig af dem. Jeg plejer at samle noget af dynen imellem mine ben. Bryder mig ikke om bare lår imod lår. Prøvede for sjov at gøre Claus jaloux med de 145 cm mellem mine ben, men kæk som han er, svarrede han ” hva så med mine 2 meter.” Hmm jo ;-)


Det er min første rigtige fridag i 3 uger. Ingen grund til dårlig samvittighed, da bilen ikke er hjemme. Claus har overtaget efter futte. Jeg har lavet mere end mit normale gennemsnit, så det er til at glæde sig over. Har kunne mærke at jeg pressede citronen. Huset trænger efterhånden til en kærlig hånd. Får ikke lagt meget fra hånden de dage hvor jeg arbejder. I aften har jeg nydt friheden til at se fjernsyn. Har tv i bilen, men bliver som regel afbrudt midt i en god udsendelse. I morgen vil den stå på rengøring.

Har fundet en bog som hedder ”Få bugt med din hunds dårlige vaner.” Hubert er modsat Balla en slyngel. Han samler bla. sten til et stenbed her inde. Har bidt i en velvinge imellem køkken og gang. Bortføre gerne vores sko ud i haven. Specielt badesandaler af gummi – som han gerne bider i. I uopmærksomme øjeblikke, tager han gerne for sig på stuebordet. Alt dette foregår som regel når Bella eller vi ikke er til stede, da hun/os ellers irettesætter ham. Alt andet lige, så har han meget respekt for hende – hvilket er godt. Hmm… han er lige kommet ind med purløg fra haven.

Jeg har haft min ynglings datter hjemme i dag. Det har som sædvandelig været hyggelig.

Skal holde den kørende i ca. 3 timer endnu. Det duer ikke at komme ud af rytmen mht. når jeg skal på arbejde igen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Noget imellem benene er publiceret 08/08-2011 22:17 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.