12 år siden

duften af frikadeller søndag morgen

Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 19 dage siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Godmorgen kæreste dagbog,

Ja, hvorfor ikke stå op klokken fem søndag morgen for at lave frikadeller og andet godt?

Det startede jeg altså på, for at undgå panik i løbet af næste uge, hvor det er tilbage til arbejde og hverdagen, hvor det handler om at få dagen til at hænge sammen - uden alt for meget stress og jag. Nu er der et bjerg af frikadeller, karbonader, bøf og andet godt klar til fryseren.

Jeg har før med succes lavet mad til flere dage, så det kun skal varmes når vi kommer hjem. Og da den lokale Netto havde super tilbud på fars i går købte jeg stort ind. Egentlig var planen at ungerne skulle lave det i går eftermiddags, men deres energi holdt kun i cirka en halv times tid, så gad de ikke mere. Så jeg har måtte gøre det resten her til morgen. Nu er jeg endelig færdig, og nyder en kop kaffe og den friske morgen luft på terrassen. Tvllingerne hygger i sofaerne og ser tv... og de to store sover endnu.

I det hele taget er jeg ved at være grundig forberedt på de daglige rutiner starter i morgen, jeg er kommet i bund med vasketøjet.. og jeg er rigtig glad for at jeg gjorde det selv og ikke overlod det til min datter - for jeg fandt en af Marias kjoler og noget af hendes undertøj i en stakkene af tøj. Den havde været svær at bortforklare.

Apropos Maria, så fik jeg en lang mail fra hende fredag aften... eller nærmere lørdag morgen - efter hun havde været i byen med veninderne. Den var rigtig sød og velformuleret, så det den var i hvertfald ikke skrevet i beruset tilstand. Hun vil gerne tilføje ungerne som venner på facebook, om det var ok? jeg kan ikke se noget galt i det, nu de alligevel har mødt hinanden. og ungerne har snakket om hende nogle gange, og hvor sej hendes Pally eller Palladin er - det har virkelig taget kegler at hun spiller World of Warcraft.

Jeg er iøvrigt ved at forberede en overraskelse til hende; jeg vil så gerne arrangere en weekendtur, bare for os to - Men det kræver jeg får afsat både tvillingerne og de store. Det kan nu godt lade sig gøre, kræver bare lidt planlægning. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at tage Maria med til Paris, men det er nok for ambitiøs for en weekend. En tur i sommerhuset ved Blåvand er nok mere realistisk.

Nå, nu kommer T2 og siger "badder" og peger på numsen.. den sure pligt kalder.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget duften af frikadeller søndag morgen er publiceret 14/08-2011 07:45 af JetLi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.