12 år siden

Bræjking news!

De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Bræjking news: Jeg rapporterer direkte fra Baresso, hvor jeg føler jeg nærmest er med i et realityshow highlight af cheesy kaliber.

Et spørgsmål jeg stiller mig selv: Har jeg fået en hjerneblødning eller hvad? Nu sidder jeg igen på Baresso, denne gang fordi mit internet ikke virker derhjemme. Og jeg sidder ved siden af en reality show star (please, shoot me now)... fra det der rædderlige program kaldet For Lækker til Love (ja, pinligheden ligger også i at genkendelsen afslører at jeg har set det på et tidspunkt), aner ikke hvad dullen hedder, kan bare huske hun er veninde med hende, den blanke Christina med Håret. Nu sidder hun her ved siden af mig med hendes ækle lille taskehund, som hele tiden forgæves forsøger at undslippe både taske og kvalmende babysprog. Den siger virkelig nogle top-underlige lyde den hund, jeeeez. Det er det jeg altid har sagt, Amager er befolket af gøglere, bastarder og realitystjerner. Jeg har nogle gange en mistanke om, at ansøgningsskemaer til diverse realityshows bliver husstandsomdelt herude.

(nu rækker reality-dullen mini-hunden til storbarmet veninde.... i det mindste ser det ud som om hendes lettere overdimensionerede kavalérgang kan holde styr på det lille kræ).

Wow, dude, hun ligner virkelig at hun har nyst ned i en pudderdåse.

Åh, tak skæbne at der lige kom sådan et par realitydåser forbi, så føler jeg mig ikke så taberagtig. Jeg er jo selv ikke blot For Lækker til Love, men også For Lækker til Job, For Lækker til Lejlighed og ja, jeg har faktisk brug for lidt low-life selvhævdelse lige nu, så man kan faktisk kalde det perfekt timing.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bræjking news! er publiceret 17/08-2011 10:36 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.