ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Hells Angels og støtte klubben Guardias Diablos (indvandrer), har indtaget byen for alvor. Fredag i forrige uge kom jeg køerne med en kunde, og ud af det blå kom en bil og overhalede mig fuldstændig hasarderet. Jeg så i bakspejlet, at der var endnu en på vej, som også overhaglede mig ligeledes. Blev sku så gal og blinkede gentagende med lyset. De drejede ca. 50 meter fra mig ind til deres klubhus. Jeg havde et eller andet sted håbet at de ville stoppe mig - så havde jeg fortalt dem et par ord. Jeg ved godt at man ikke skal ligge sig i lag med dem, men de har bare at opføre sig ordentlig!

Det værste af det hele er, at de ( Guardias Diablos) har slået sig ned ved siden en hygge motorcykel klub, som pt. har valgt at holde lukket på ubestemt tid. Michelles far er formand der, og jeg har altid været tryg ved at sende André derind, da jeg ved at de passer godt på ham. Han har som andre unge mennesker lyst en øl nu og da, men har ikke brudt mig om at sende ham alene ind i minefældet – hvor værtshusene ligger. Heldigvis har André forståelse derfor.

Det gik ikke som planlagt i går. Den time på sofaen, blev til tre timer. Jeg var fuldstændig væk. Havde nok brug for søvn.

Vil til at være lidt aktiv.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I klemme er publiceret 01/09-2011 10:22 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.