Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
No name girl
8 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 19 dage siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Jeg får besøg af en veninde fra folkeskolen, samt efterskolen i morgen. Sidst vi gik i skole sammen var i varde, hvor jeg brillerede i nyt skoleår med at stikke af derfra. Jeg havde lige mødt Michelles far og havde det svært ved adskilsen fra ham. Det var nyt og spændene, samt mit livs første kærlighed. Jeg valgte at tage den på stop – hvilket også var fint nok. Den første som stansede, spurte om vi skulle ”bolle”. Jeg reagerede med at smække døren i, samtidig lod jeg mærke til en barnestol på bagsædet. Sådan et svin tænkte jeg. Den næst som standsede og som jeg kørte med, var en fiskebil. Han var flink og satte mig af ved min svigermors adr. hvor Michelles far også boede. Var overbevist om, at køreturen med fiskebilen var min straf for at stikke af. Jeg bryder mig nemlig ikke om fisk, og slet ikke lugten deraf.

Tilbage til veninden, så har jeg kun mødt hende ude i Bilka en gang, siden vi gik i skole sammen i 1984. Er spændt på at møde hende igen.

Vi har en dialyse patient som er retarderet, og som vi køre med 3 gange om ugen. Sidst jeg kørte med ham, kommenterede jeg det at der bliver tidligere mørkt. Hvortil han svarrede ” Det er guds skyld. Han er fej og ligger bare død bag en busk”. Jeg havde meget svært ved ikke at grine af hans fortolkning.

Det var også ham der engang pillede mig ned af min piedestal. Manden trækker hans brug af ord, og derfor skal man være obs. på hvad han siger. Som f.eks. da han engang sagde (troede jeg) ” hvor er du raaaar”. Jeg blev beæret over dette og svarrede ” mange tak”. Kort efter gentog han ” hvor er du fraaa”. Hmm.

Futte kom en bekendelse i fredags. Havde fået øje på en ung slank kvinde med korte shorts og stram top – hvilket han var ved at køre galt ved synet af. Det var selvfølgelig en joke. Han følte sig alligevel lidt skamfuld, da han opdage at det var Michelle.

Vores håndværker blev færdig med at montere vinduerne i går. Så er det kapitel overstået. Næste og sidste gang vi skal have hjælp fra tømmeren, bliver når vi skal have skiftet taget – hvilket ligger noget ude i fremtiden. Vi har desværre haft bittere erfaringer med håndværkere her fra byen- hvilket gjorde at vi med kyshånd tog imod et tilbud udefra. Dette har vi bestemt ikke fortrudt og vil varmt anbefale disse videre.

Jeg vil til at gøre rent igen – igen. Får jo besøg i morgen. He he… Nej det er ikke kun grunden. Tømmer støvet ligger der stadig, og de gamle vinduer står i indkørselen, plus div. som skal på genbrugspladsen. Sidst nævnte bliver stående til tid er.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gensyn er publiceret 07/09-2011 16:50 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.