12 år siden

en grå kedelig tirsdag

Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Hej igen min trofaste dagbog.

Jeg er efterhånden lidt træt at regnvejr. Normalt er jeg ikke så nærtagende med vejret, det handler jo som bekendt om at vælge den rigtige påklædning. Tror det var i radioen jeg hørte denne sommer omtalt som ”Som(OM)eren”, hvilket egentlig rammer det meget godt. Humøret er bare tit en tand bedre når solen skinner og der er blå himmel. Håber da det er vejret der har indflydelse på mit humør og generelle energi niveau, der bestemt kunne være bedre.

Har snakket det at være landmænd med Hans og et par bekendte i løbet af de sidste dage. De er helt tydeligt også mærket af regnen; en af dem manglede at høste næsten tyve procent at sit areal, og selv om ham havde skaffet en majetærsker med larvefødder, kunne alligevel ikke klare det hele. Alle som en havde de måtte opgive en del af deres høst, og det på marker, der normalt kan høstes. En af dem nævnte, at i de tredive år han havde drevet landbrug, havde det aldrig været så slemt.

Nu har jeg vidst heller aldrig hørt en landmand sige det går rigtig godt, de har som regel altid et eller andet at klage over. Men lige nu er det nok temmelig berettiget, det må i hvert fald være hårdt psykisk kun at kunne se til, uden ikke være i stand til at gøre noget som helst. Men blot kunne se på ens indtægt drukner i vand. Pyha, så skal jeg måske ikke klage over mit kontor job – der er trods alt en fast indtægt hver måned. Og det er jo (desværre) det alt afgørende.

Har endelig fået ringet til lægen, og aftalt en tid til helbredstjek på mandag. Lige siden tvillingernes fødselsdag har folk prikket til mig, og spurgt om jeg ikke havde tabt mig, og jeg så lidt træt ud. Jeg ved jo at de selvfølgelig mener det godt. Men det er altså ikke altid lige let både at passe børn, gård, fuldtidsjob og sengetiderne på en gang. Som regel er det sengen der taber, når der mangler timer for at det hele kan gå op. Senest var det Maria, der er i weekend der var efter mig. Så nu bliver jeg tjekket og så får jeg vel ro. Om ikke andet kan jeg da sige at jeg har været ved doktormanden.

Jeg ved jo godt at jeg ”bare” får at vide at jeg skal tage det lidt mere med ro, og få sovet noget mere. Eneste skavank jeg har i øjeblikket er skulderen, men det kommer helt sikkert fra renoveringen, det er til tider hårdt arbejde for en lille kontormus.

Fik øvrigt henter tøserne, de to hopper, hjem i går eftermiddags. De store var mere end klar til at hjælpe, så i løbet af halv anden time var de læsset og kørt hjem. Det hele gik rigtig fint, og hestemutter var med, så hun lige kunne hjælpe dem på plads og berolige dem. I løbet af et par dage skulle de gerne ud og longeres, og går det godt, så får ungerne lov til at ride på dem. I weekenden kommer der et par stykker og ser på ungernes heste, og om de vil leje dem nogle dage om ugen. Det kunne være herligt hvis det falder på plads, så vil kabalen atter være gået op.

Må hellere se at komme afsted og få hentet tvillingerne. Så vi kan komme i centeret og se på noget nyt tøj. De vokser jo de små banditter, og hellere bruge en hverdags eftermiddag på det, end lørdag formiddag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget en grå kedelig tirsdag er publiceret 20/09-2011 14:11 af JetLi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.