Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
8 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
8 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
En mand mente fredag nat at jeg var sådan, da jeg nægtede at skrue yderlige op for musikken. Tålmodigheden blev sat på en prøve, men jeg holdt masken. Det var først ved destinationen jeg fik min titel, ellers havde jeg også harpet manden ud tidl. Ud over den fjols, så var der ingen problemer.

Jeg var sammen med mine kollegaer ude ved centralen i onsdags, for at få opdateret vores anlæg. Bestyrelsen valgte i samme åndedrag at lave vogn kontrol af bilerne, samt af div. papir med love, regulativer og politi tilladelser. Jeg gik igennem uden bemærkninger.

Jeg har et godt rygte ved både Mercedes og Super Dæk. De ved at jeg ikke presser citronen eller går på kompromis mht. drift og sikkerhed. Det skal bare være i orden. Min holdning dertil kan jeg takke min far for, da det var en del af hans opdragelse af mig.

Mine søvnproblemer er gået over i den anden grøft. Fra ikke kunne sove, så gør jeg det mere end rigelig nu. Det har også kostet arbejdsdage pga. at jeg ikke har kunne hænge sammen. I disse situationer vil min kørsel være ligeså uansvarlig som spirituskørsel.

Efter vores vandskade i kælderen, er vi blevet enige med forsikringen om at lægge fliser i stedet. Det er ca. samme pris som paketgulv. Vi har danset lidt rundt med forsikringen mht. hvor de skulle købes. Vi ville helst have fliser af samme mønster som vi ellers har – hvilket vi ikke kunne få pga. de er udgået. Vi har så fundet en anden farve fra samme fabrik og med samme dimission. Forsikringsselvskabet har givet sig.

Jeg har så fået den ide at vi ligeså godt kan tapetsere, og sætte nyt træloft op i samme åndedrag. Claus svar på vi er ” det skal jeg nok * smiler*

Det har hele tiden været meningen at det skulle gøres på et eller andet tidspunkt, efter ungerne var helt ude af huset. Den ene af værelserne skal være sommerresidens/gæsteværelse, og i den anden kunne jeg godt tænke mig at der skulle være delvis være motionsrum. Det er med at være alternativ tænkende, når vi engang har 230 kvadratmeter for os selv. Ovenpå vil jeg på et tidspunkt have et bibliotek i den ene af værelserne og i den anden, et kommende børnebørns sove/lege værelse. Vi er enige om, at den dag hvor en af os får skavanker, så flytter vi.

Den mellemste ringede den anden dag, og spurte om han måtte hjem og spise. Selvfølgelig måtte han det. Der blev ladet som ingenting fra både os og ham. Afventer han bliver klar til at tale. Har hørt fra den mindste, at hans mor har foreslået knægten, at han skal skrive et brev med det som udløste hans vrede, men det har han hidtil ikke ønsket at gøre.

Claus køre lige nu rundt i Billund distriktet, i håb om at få retur kørsel derfra. Jeg er noget negativ over de nye fart grænser fra Korskroen og til Grindsted. På en strækning på 32 km skifter den 10 gange – hvilket jeg synes er en parodi. Den værste er at den bla. går fra 90 km/t til 70 km/t. Det er rent og skær en fart fælde for dem som ikke kommer der så tit som os.

Vil ud i haven og ordne det sidste inden vinteren. Derefter mangler der kun ude foran – hvilket ikke tager lang tid.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sur kælling er publiceret 23/10-2011 12:49 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.