Projekt Kenny

Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 27 dage siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 12 dage siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Hey dagbog, - mit hjerte gør ondt, og mærkes ikke godt når jeg lægger og skal sove. - hmm, skulle nok ikke slynge sandheden ud så hurtigt...men gemme det væk i ord..barberede mig den anden dag, og tog en nissehue på..tog et billede og lod det være et profil billede..straks fik jeg en besked fra en pige... "du ser tusinde gange bedre ud, uden skæg" - hmm..hvad siger man lige til det...som om skæg gør mig til en anden person en den jeg er..oh well, tak for det...

meldte mig til et andet dating site..fik 2 henvendelser...en smuk kvinde, er på min msn nu..har ikke så meget at sige til hende...+ en mere, der kun sender 1 brev klokken 00:00 hver nat..

så var jeg på jobcenteret idag..de har lagt et en spyt klat nu fra hvor jeg bor...kom derind..der var en del..pigen jeg skulle mødes med der..sød pige..har faktisk sunget for hende..ja..jeg er et røvhul..men jeg ved, at der ikke findes mange kvinder der kan stå for en special sang jeg har skrevet..når jeg synger den med sjælen..og jeg gjorde det fordi..jeg har oplevet nu i mange år..at piger behandler mig bedre..når de har set min sjæl...anyway...hun ville så ha, at vi gik en tur..imens vi snakkede..det gjorde vi så..vi snakkede om det at finde et arbejde...og alt muligt frivilligt arbejde..hjemad fortalte jeg min hunde historie for hende i korte træk..med morale forklaring..man kan logre med halen og tro på at så der der noget positivt..men alene handling skaber godt og ondt...og ikke blot ens egne..så snakkede hun om, at tilgangen den positive indstilling..så snakkede jeg om mit træ..hvordan positive mennesker har en tendens til kun at ville se de positive ting..og undlade at gøre noget ved det negative..

også er det projekt kenny kommer ind..hun vil ha mig med ud at gå hver torsdag klokken 11...jeg har selv været pædagog før..har gået med børn og retarderede..jeg er the jester..ikke nogen hund der skal gåes med i et eller andet "feel good" projekt.. - jeg er som vinden..hvor meget man end blæser imod mig, ændre jeg ikke retning..du kan blæse med mig..men da jeg kender min fremtid..så fortsætter jeg imod afgrunden så snart du forlader min side...den eneste måde at ændre min retning...er at ændre min fremtid....har lyst til at høre "Hallowed Ground" med Eddie Howell og Freddie...ved ikke hvorfor..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Projekt Kenny er publiceret 17/11-2011 14:25 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.