Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 3 dage siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Hey dagbog, ..skrev en god sang for 2 dage siden vist..og har lige skrevet en ok sjov en nu..føler mig nede..ved jeg burde føle mig bedre..men føler mig set ned på..ikke uden grund..burde se mere lyst på det..havde taget et nyt billede hvor jeg er barberet og har nisshat på..og en pige skrev til mig, at jeg så tusinde gange bedre ud, uden skæg..tror bare det var min hat der dækkede en del af mit hoved..

sidder her og lytter imens til "streets of philadelphia" med bruce springsteen...du ved, et negativt ord..fjerner mindst 3 positive..og når der er mere end 1..er alene..havde ellers gode planer..men de blev ikke til noget..sådan er livet.story of my life.

og jeg er bare så træt..mangler det gode i livet..håber et eller andet sted..at mine digte, sange osv..kunne give nogen et smil et sted..

20:55 - driker den sidste apple cider 4.5%..stadig intet at at lave iaften..gider ikke wow idag.imorgen skal jeg hjælpe danskerne..i det mindste noget..havde håbet på mere liv iaften..men alt var forkert..mit liv som leisuresuit larry..in a way.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bare en aften er publiceret 12/11-2011 19:38 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.