12 år siden

In doping we believe

Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
1 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
12 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
10 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
11 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
2 måneder, 7 dage siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg sidder i køkkenet helt alene med min yogurt og kaffe. De andre sover. Abi har allerede forladt huset... måske det er en skoleweekend... hun læser noget HD ved siden af hendes job. Min kradsen i halsen udviklede sig i løbet af i går til en rigtig forkølelse, og det var en noget sløv dag. Jeg havde praktisk talt ikke fået noget søvn hjemme hos bankerboy. Jeg kan ikke rigtig sove, når jeg er fremmede steder i fremmede menneskers senge. Og da jeg så oven i mit søvnunderskud fik feber, så lagde det mig brak. Fik det dog slået det nogenlunde ned med de her vidunderlige giftigtudseende engelske håndkøbspiller, der indeholder en herlig blanding af paracetamol, koffein og efedrin.... In Doping We Believe! O'm og hans skrige-sex-girlfriend (som faktisk er begyndt at snakke med mig, og som faktisk er ret sød) var ved at sætte op til den store kæresteaften med film, vin og hygge i stuen... og jeg følte mig bare sådan generelt lidt uvelkommen i huset. Så jeg skrev til K og A som var ude. Vi tog på en slags pub som spillede live-jazz. Hyggeligt nok. (Selv om man nogen gange bare bliver lidt fed up med at være opgivet af nyforelskede kærestepar).

Da vi kom hjem sad O'm + girlfriend og Abi og P i stuen. Hun råbte med det samme vi kom ind af døren "where is Neon, she on a date?".... (Goood altså!) Hun havde været på pub sammen med P (former flatmate) efter arbejde og drukket 8 pints!!! Imponerende meget væske til sådan en spinkel kvinde. Så hun dinglede bare rundt virkelig stiv... og endte med at knalde med P... selvom hun fuldeagtigt udførligt havde pointeret over for os alle, at de bare var venner. Hun spiller meget højt techno musik når hun knalder. Det er almindelig kendt i huset.
.........................................
Ok lige nu sidder jeg på café med Dres og K. En cafe som har reklameret med deres free wifi... but "sorry, the WIFI is currently down". Grrrrr. De spiller Buena Vista Social Club, hvilket er rart, hvis det ikke er for at Dres hele tiden skal gøre opmærksom på sin spanske herkomst ved at parodiere og synge med. Virkelig irriterende. Vi hænger nok lidt for meget ud, fordi jeg er begyndt at blive virkelig let irriteret specielt på ham hele tiden. Synes han er lidt barnlig, skabet og overgearet. Han skal hele tiden synge med og lave mærkelige lyde osv. Og så er de som par hele tiden sådan overdrevet cudly kissy turtledoves. Selv mens vi spiser skal de indimellem kysse mellem hver mundfuld, hvilket er 1. top-annoying 2. pisse ulækkert 3. tenderende til socialt afsporet. (Grunden til at han irriterer mig så meget, er nok også at han minder mig om en sydamerikansk ex jeg har i rygsækken, og det kun på en dårlig måde).
........................................
Jeg er måske lidt et surt ribs (med feber) i dag. Jeg savner bare variation i dem jeg hænger ud med. Og lige nu er konceptet 'take what you can get'. Der er absolut ikke frit valg på alle hylder.

........

Må lige spise et par mere af de rød-gule piller.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget In doping we believe er publiceret 12/11-2011 18:27 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.